x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun La o sueta cu muzica buna

La o sueta cu muzica buna

de Eliza Dumitrescu    |    21 Dec 2005   •   00:00
La o sueta cu muzica buna

Anticipand atmosfera sarbatorilor iernii, lansarea unui CD cu muzica delicata a transformat in grila Jurnalului, o dupa-amiaza de iarna intr-un prilej de placute si elegante conversatii la o cafea buna, la Gloria Jeans Caffes din City Mall.

O dupa-amiaza de decembrie a fost prilejul pentru jurnalistii de la diverse publicatii de a se intalni la o cafea buna, o conversatie placuta, cu o personalitate interesanta a muzicii usoare romanesti, Mihaela Mihai, care revine in peisajul muzical cu o colectie rara de cantece de leagan. Jurnalul National se bucura ca a reunit in jurul acestui eveniment delicat, lansarea CD-ului "Pudra de stele", colegi de breasla intr-un moment privilegiat al anului, in ajunul Sarbatorilor de iarna. Intalnirea a relevat si implicarea Mihaelai Mihai in comunicare, domeniu in care, in Franta, a facut performanta.

ATMOSFERA. A fost o intalnire de atmosfera care a facilitat o conversatie intima, confesiuni si momente de emotie reala.

Cuvantul cheie al evenimentului a fost apropierea si caldura umana. Nu au lipsit surprizele cum ar fi reintalnirea dupa ani a Mihaelei Mihai cu fosta sa educatoare. Cei prezenti s-au putut bucura de vocea speciala a Mihaelei Mihai care a interpretat atat melodii de pe proaspatul CD, cat si melodii de succes din repertoriul sau. Au tinut sa-i fie aproape personalitati din lumea politica, artisti, admiratori. Printre cei prezenti Mona Musca, Angela Similea. Evenimentele incarcate cu o doza substantiala de delicatete si de lumina interioara pot uneori reaseza relatiile interumane intr-un firesc pe care de cele mai multe ori, in vartejul cotidianului, le uitam.

Jurnalul National se bucura ca a transformat acest eveniment intr-o intalnire de atmosfera cu alti oameni de condei, intr-un moment special al anului, lasand la o parte clasica si eterna competitie de breasla.

×
Subiecte în articol: sufletul comertului