x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun La vînătoare de câini

La vînătoare de câini

06 Iun 2008   •   00:00

13:20 • Un pensionar din comuna Mihail Kogălniceanu este cercetat de poliţiştii constănţeni după ce a împuşcat trei câini care intraseră în curtea casei sale.

Un pensionar din comuna Mihail Kogălniceanu este cercetat de poliţiştii constănţeni după ce a împuşcat trei câini care intraseră în curtea casei sale.

 
DOSAR PENAL. Poliţiştii au aflat despre fapta bărbatului în urma sesizării făcute de un vecin. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Constanţa, inspectorul Radu Croitoru, Mihai Dorobanţu, de 54 de ani, a împuşcat câinii joi după-amiază, cu o armă de vânătoare deţinută legal, pe motiv că erau periculoşi şi că l-au atacat chiar în curtea sa, încercând să-l muşte. Radu Croitoru a precizat că animalele nu aparţineau vecinilor, fiind câini fără stăpân, iar în prezent este analizată legea protecţiei animalelor pentru a stabili dacă pensionarul se face vinovat de încălcarea acesteia. Mihai Dorobanţu s-a ales cu un dosar penal, fiind cercetat în stare de libertate pentru uz de armă letală fără drept, iar arma de vânătoare i-a fost ridicată în vederea cercetărilor.

 

×
Subiecte în articol: magazin