x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Lamentatio in integrum

Lamentatio in integrum

de Andy Stanescu    |    20 Noi 2007   •   00:00
Lamentatio in integrum

Dupa atata amar de vreme, suporterii Rapidului au primit in sfarsit raspuns la intrebarea cati bani va investi in perioada imediat urmatoare patronul George Copos. Contrar parerii fanilor nerecunoscatori, ce si-au facut in ultimul timp un obicei din a-l contesta pe fostul vicepremier, principalul actionar al giulestenilor nu a stat cu mainile in san, investind o suma considerabila in "infrastructura" clubului.

Dupa atata amar de vreme, suporterii Rapidului au primit in sfarsit raspuns la intrebarea cati bani va investi in perioada imediat urmatoare patronul George Copos. Contrar parerii fanilor nerecunoscatori, ce si-au facut in ultimul timp un obicei din a-l contesta pe fostul vicepremier, principalul actionar al giulestenilor nu a stat cu mainile in san, investind o suma considerabila in "infrastructura" clubului. E drept ca verzisorii, cheltuiti pentru rapoartele si auditul solicitate de onor ministrul de resort, au secatuit bugetul destinat transferurilor de jucatori. Intr-un interviu acordat agentiei NewsIn, George Copos a declarat ca documentatia aferenta concesionarii arenei de sub podul Grant (pe o perioada de 15-20 de ani) a costat nici mai mult nici mai putin decat... un milion de euro.

"Il astept pe domnul Orban sa semneze contractul. Dar, dupa cum v-am mai spus, domnul Orban este un negociator al dracului! Noi am facut toate rapoartele de audit pe care comisia desemnata de Ministerul Transportului ni le-a cerut. Am analizat contractul punct cu punct, virgula cu virgula, alineat cu alineat, pagina cu pagina. Am facut totul. Eu sunt gata sa il semnez si acum, dar trebuie sa semneze si domnul Orban. Noi am facut tot ce ni s-a cerut. Am cheltuit aproape un milion de euro pe audit. Din nou am rupt un milion de euro din bugetul de transferuri, iar domnul Orban ne tot amana", a precizat George Copos, fara sa mai intre in alte detalii, cum ar fi conditia pusa de minister ca actionarii sa investeasca minim 3 milioane de euro pentru refacerea infrastructurii stadionului. Cum primul milion s-a dus deja "la prefectura" (vorba lui Nenea Iancu), mai raman pe hartie doar doua: unul la primarie, unul la scoala de baieti....



×
Subiecte în articol: magazin