x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Lazio da, Slavia nu!

Lazio da, Slavia nu!

de Andy Stanescu    |    28 Aug 2007   •   00:00
Lazio da, Slavia nu!

Daca adversara „cainilor rosii" se bucura de mare trecere in randul functionarilor de la sediul din Nyon al UEFA, Slavia Praga a ramas cu onoarea „nereperata" si a fost amendată cu 10.000 franci elveţieni (6.100 euro).

Daca adversara „cainilor rosii" se bucura de mare trecere in randul functionarilor de la sediul din Nyon al UEFA, Slavia Praga a ramas cu onoarea „nereperata" si a fost amendată cu 10.000 franci elveţieni (6.100 euro) pentru obiectele aruncate de suporteri in teren, in timpul partidei disputata cu gruparea slovaca Zilina. E drept ca toata tarasenia s-a petrecut in mansa a 2-a a turului preliminar cu acelasi numar, in vreme ce „cutitarii" echipei lui Delio Rossi au „comis-o" pe „Olimpico" in ultima runda calificanta pentru balul Champions League.

„Aceasta penalitate a slabit financiar clubul, iar actiunea fanilor i-a murdarit numele", a declarat Ondrej Zlamal, purtatorul de cuvant al clubului din capitala Cehiei. Cine n-are „ultrasi" sa-i cumpere, iar cine are sa-i trimita acasa, probabil ca si-au spus oficialii praghezilor, si asta pentru ca Slavia va disputa partida cu Ajax din aceasta seara cu tribunele goale, după ce in tur s-a impus cu 1-0 pe Amsterdam ArenA.

×
Subiecte în articol: magazin