x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Le Tour de NAUM

Le Tour de NAUM

de Tudor Dumitrescu    |    19 Dec 2008   •   00:00

Un mare iubitor declarat al sportului şi în special al ciclismului. Ultima dată când a căzut de pe bicicletă nu a fost în mers, ci la ratarea unei urcări în şa, care s-a soldat cu accidentarea la un deget.



Directorul departamentului sportiv al celui mai nou post tv de sport din ţară, GSP TV, dar şi al Antenei 1 şi 3 se declară un mare iubitor şi practicant de sport totodată. Pentru Radu Naum, sportul nu a fost mai întâi hobby, ci a devenit pe parcurs, sportul fiind de la bun început o pasiune. Cunoscut şi pentru celebrul cuplu pe care îl formează cu Radu Banciu vară de vară, comentând cel mai important tur ciclist din lume, Turul Franţei, ne-a declarat că merge pe bicicletă şi schiază "cu permisiunea L5-S1".

LE CLUB NAUM. În afară de sport, Radu Naum este şi un mare consumator de carte, vizavi de oferta cărţilor de calitate declarând: "Sunt multe cărţi. Câteodată te simţi ca găina în vârful grămezii de grăunţe".
De curând a achiziţionat un automobil care inevitabil este unul francez. Criteriile principale în alegerea automobilului Renault Laguna au fost designul şi confortul, şi este de părere că maşina sa are o eleganţă care cucereşte discret. Cunoscut şi pentru simţul umorului pe care îl afişează pe micul ecran, Radu Naum a declarat că în cazul său acest simţ se perfecţionează o dată cu înaintarea în vârstă. Până la vară, când îl vom reauzi în comentariul Turului Franţei, îl putem vedea săptămânal joia, de la ora 22:10, la Clubul GSP.

×
Subiecte în articol: vedete