x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Leona Lewis, vizită la un sanctuar al urşilor din România

Leona Lewis, vizită la un sanctuar al urşilor din România

12 Iul 2010   •   00:00
Leona Lewis, vizită la un sanctuar al urşilor din România

Starul pop britanic Leona Lewis a vizitat un sanctuar al urşilor din România pentru a afla mai multe despre activitatea Societăţii Mondiale pentru Protecţia Animalelor.



Mare iubitoare de animale şi o vegetariană convinsă, Leona şi-a încheiat recent un turneu în Europa şi a ales să dedice ultimele două zile de călătorie alături de urşii abuzaţi, salvaţi de la o viaţă de tortură - prezentaţi ca atracţii turistice.

"Când am auzit de ce fel de viaţă au parte în captivitate urşii din întreaga lume, am fost şocată. După aceste experienţe nefericite, ei nu mai pot fi eliberaţi în sălbăticie. Prin urmare am întrebat WSPA dacă aş putea vizita unul dintre sanctuare pentru a vedea cu ochii mei modul în care sunt îngrijiţi după ce au fost salvaţi", a declarat Lewis, potrivit site-urilor contactmusic.com şi thesun.co.uk, citate de Agerpres.

"Este uimitor! Urşii sunt magnifici! După o viaţă de abuz, sunt în cele din urmă fericiţi", a scris starul într-un comentariu postat pe pagina sa de Twitter la întoarcerea din weekend-ul petrecut în România.

În opinia tabloidului The Sun, vedeta s-a dedicat activităţilor caritabile în încercarea de a trece peste despărţirea sa de prietenul său Lou Al-Chamaa, care pretinde o sumă de 1,5 milioane de lire sterline ca recunoaştere a rolului pe care l-a jucat în succesul Leonei.

×
Subiecte în articol: magazin