x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Lider al lumii interlope din Galaţi, ucis în faţa unui bar

Lider al lumii interlope din Galaţi, ucis în faţa unui bar

09 Iun 2008   •   00:00

10:30 • Marian Ivan, cel mai cunoscut lider al lumii interlope din Galaţi, a fost ucis, în noaptea de duminică spre luni, în faţa unui bar din cartierul gălăţean Ţiglina III, de mai mulţi necunoscuţi, care l-au înjunghiat în zona gâtului.

Marian Ivan, cel mai cunoscut lider al lumii interlope din Galaţi, a fost ucis, în noaptea de duminică spre luni, în faţa unui bar din cartierul gălăţean Ţiglina III, de mai mulţi necunoscuţi, care l-au înjunghiat în zona gâtului.

RĂZBUNARE. La scurt timp dup incident, locul crimei a fost înconjurat de luptătorii de la Detaşamentul Poliţiei pentru Intervenţii Rapide (DPIR). Peste o sută de persoane, foarte multe dintre ele făcând parte din gruparea lui Marian Ivan, au sosit de asemenea la faţa locului. Victima a pierdut foarte mult sînge şi nu a mai putut fi salvată de medicii SMURD, chemaţi să acorde primul ajutor. Trupul neînsufleţit a fost transportat la morga Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei” din Galaţi, în vederea efectuării necropsiei. Poliţiştii şi procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi au efectuat primele cercetări la locul faptei, însă au refuzat să facă declaraţii. Oamenii legii aşteaptă rezultatul raportului medico-legal. Surse din anturajul lui Marian Ivan nu exclud posibilitatea ca acesta să fi fost victima unui act de răzbunare dictat de o bandă rivală. Marian Ivan era cel mai cunoscut lider al lumii interlope din Galaţi, fiind suspectat că avea conexiuni în diverse domenii la nivel local şi că era apropiat al unor lideri importanţi ai lumii interlope din estul ţării. Despre gruparea sa se spune că percepe  taxa de protecţie. În trecut, Marian Ivan a avut mai multe conflicte cu legea, fiind arestat şi condamnat pentru lipsire de libertate şi vătămare corporală din culpă cu consecinţe grave. De asemenea, el a fost învinuit de ultraj după ce a insultat, ameninţat şi lovit ageţi de pază şi poliţişti.

×
Subiecte în articol: magazin