x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Liga 2/ Progresul are conturile blocate

Liga 2/ Progresul are conturile blocate

de Horatiu Sima    |    05 Mar 2008   •   00:00

14:26  • Echipa din Parcul cu Platani, Progresul Bucureşti, componentă a seriei 1 a Diviziei B, are, hotărât lucru, o viaţă extrem de zbuciumată. După ce a fost preluată de noua echipă de conducere de la Constantin Iacov, formaţia lui Basarab Panduru nu a avut prea multe momente de linişte.

Echipa din Parcul cu Platani, Progresul Bucureşti, componentă a seriei 1 a Diviziei B, are, hotărât lucru, o viaţă extrem de zbuciumată. După ce a fost preluată de noua echipă de conducere de la Constantin Iacov, formaţia lui Basarab Panduru nu a avut prea multe momente de linişte.

 

 A ieşit la rampă guvernatorul Băncii Naţionale , Mugur Isărescu, care a hotărît să transforme baza sportivă întruna cu circuit închis. Mai mult, se pare, nici fotbaliştii nu vor avea o viaţă prea uşoară, fostul acţionar principal al bancarilor reclamând neplata unor restanţe financiare de peste 500000 de euro. Pentru alte datorii, a căror valoare depăşeşte suma de un milion de euro, din surse bancare am aflat că Progresul are conturile blocate, începând chiar de azi, până îşi va reglementa situaţia financiară cu fostul investitor .

×
Subiecte în articol: magazin