x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Lindsay Lohan face maraton în cluburi, baruri şi restaurante

Lindsay Lohan face maraton în cluburi, baruri şi restaurante

23 Mar 2011   •   12:28
Lindsay Lohan face maraton în cluburi, baruri şi restaurante
Sursa foto: Jason Redmond/REUTERS


Lindsay Lohan are încă în faţă multe vizite la tribunal pentru procesul în care este acuzată de furtul unui colier. Între timp, Lohan spune că încearcă să îşi repună pe picioare cariera actoricească, dar nimic nu pare să o împiedice să se distreze cât poate de mult. Altfel, nu prea poate fi explicată prezenţa ei timp de patru zile la rând în şapte cluburi.

Totuşi, potrivit martorilor care aşteptau să calce pe bec şi să consume alcool, violând astfel termenii eliberării condiţionate, spun că Lohan şi-a văzut de treabă, fără a pune picătură de alcool în gură. „Era într-o dispoziţie excelentă, distrându-se cu prietenii şi dansând. Toată lumea aştepta să vadă dacă are de gând să bea, însă n-a făcut-o”, a declarat o sursă pentru revista People.

Lindsay şi-a început periplul încă de joi noaptea, distracţia ţinându-se lanţ până duminică. „Sâmbătă seara, [Lindsay] era la un restaurant nou, împreună cu sora şi fratele său. Comanda cocktail-uri pe bandă, trimitea SMS-uri non-stop, făcea fotografii şi se prostea tot timpul”, a spus, de această dată, un alt martor aflat în respectivul restaurant. Probabil toate acele cocktail-uri erau fără alcool, deoarece majoritatea celor care au vorbit pentru People au susţinut în continuare că Lohan s-a ţinut de cuvânt, fără a încălca legea.

Din punct de vedere legal, însă, Lindsay s-ar putea întoarece la închisoare din cauza acestui maraton, deoarece ordinul de eliberare condiţionată emis pentru actriţă implică evitarea locurilor publice unde se vinde, în primul rând, alcool. „Un avocat al acuzării ar putea foarte bine să folosească aceste ieşiri ale lui Lohan ca probă împotriva ei, penru a demonstra că a încălcat ordinul de eliberare condiţionată”, este de părere avocatul Steve Sitkoff, care nu are legătură cu cazul lui Lohan.

×
Subiecte în articol: alcool club lindsay lohan proces