x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Lindsay Lohan poate părăsi mai repede centrul de dezintoxicare

Lindsay Lohan poate părăsi mai repede centrul de dezintoxicare

17 Aug 2010   •   00:00

Lindsay Lohan se află în prezent într-o clinică psihiatrică, pentru a-şi rezolva numeroasele probleme psihologice. Însă, conform medicilor, ea nu este atât de afectată pe cât credeau şi ar putea fi externată în curând, informează site-ul premiere.fr.



După ce a ieşit din închisoarea din Lynwood, Lindsay Lohan n-a rămas în libertate. Potrivit unei decizii a Curţii, ea a trebuit să meargă într-un centru de dezintoxicare specializat în probleme emoţionale şi consumul de droguri. Actriţa ar putea să iasă de aici mai devreme datorită unui aviz pozitiv al medicilor, poate chiar în cursul acestei săptămâni,notează Agerpres. Doctorii cred că problemele ei psihologice nu sunt atât de grave pe cât au crezut la început şi că un tratament efectuat în afara clinicii ar fi suficient pentru a restabili ordinea în viaţa actriţei.

Până acum nu s-a confirmat nimic şi este din nou rândul avocatului actriţei să intre în joc. Shawn Chapman Holley ar putea cere acordul judecătorului pentru ca LiLo să aibă dreptul la consultaţii în afara clinicii. Dacă va ieşi în următoarele zile, Lindsay Lohan ar beneficia de scurtarea tuturor pedepselor, ajungând să nu stea prea mult închisă. Jos pălăria pentru avocatul ei, încheie premiere.fr.

×
Subiecte în articol: lumea