x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Mai bine sărac (cu duhul), dar cinstit

Mai bine sărac (cu duhul), dar cinstit

24 Apr 2009   •   00:00
Mai bine sărac (cu duhul), dar cinstit
Sursa foto: supli_1/

Anna Lesko a declarat presei (desigur, celei interesate), că se află la începutul relaţiei cu Elan, fostul soţ al Mihaelei Rădulescu.



Şi că se îndreaptă prudent către următoarea etapă. Nimic curios, aş zice, dacă nu vă deranjează. Se întâmplă şi la bogaţi ca şi la săraci. Te placi, te miroşi, te tatonezi şi aştepţi să vezi ce urmează. Până aici, giugiuc. Dar să fi văzut comentariile forumiştilor (a se citi o mână de trăitori frustraţi şi proşti). Că de erau măcar niţel alfabetizaţi ar fi reuşit să scrie şi ei "gramat".

Dar de unde nu-i, nu-i. Că dacă n-ai, vorba aia, caracter, nici nu te poţi dezbrăca de el, nu-i aşa? Deci să nu ne mai ferim să ne etichetăm aşa cum suntem. De pildă, un om care merge la serviciu curat şi-mbălsămat, iar acasă face treabă mare în sufragerie nu poate fi numit un om curat şi decent. Ci poate numai un tembel jegos care vine de la ţară şi speră să nu se prindă şefii înainte să-i facă un contract pe perioadă nedeterminată.

Dar să revin la porniţii ăştia de forumişti care se-apucaseră să o facă zdrenţe pe subiectă, să o ridice-n slăvi pe "fostă" şi, în general, să-şi descarce şi ei fierea. Doamna Rădulescu n-a fost "divă" mereu. A devenit. Între timp, a divorţat de nenea Elan, care acum se bucură de viaţă împreună cu numita Lesko. Şi ce, vă ofticaţi? Da, muriţi de ciudă. Colcăie invidia pe noi, ăştia "comuni", de ne dă greţuri. Da' ne ţinem cocoşi şi ne dă mâna să-i facem p-ăia bogaţi cu ou şi cu oţet.

Desigur, cu puţinul bagaj de vorbe de maidan pe care îl avem la noi şi care, în mintea noastră săracă şi tihnită, ar trebui să demonstreze că suntem mai buni ca ei.

Oricum, cei mai - dar cei mai simpatici forumişti pe care i-am "văzut" recent erau unii care comentau la un articol pe temă politică. Discursul lor era absolut de minunat de genial şi n-avea neam legătură cu subiectul ştirii. Micuţii de ei, doar se întâlniseră acolo ca să socializeze, că n-aveau bani de suc pe Radu Beller. Ptiu, drace!

×
Subiecte în articol: punctul pe g