x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Mama lui Brittany Murphy a împărţit patul cu ginerele ei

Mama lui Brittany Murphy a împărţit patul cu ginerele ei

de Sînziana Stancu    |    18 Aug 2010   •   00:00

După moartea lui Brittany, mama ei a ajuns în patul fiicei şi ginerelui ei, după cum ea însăşi le-a mărturisit anchetatorilor.

Dezvăluirea controversată a mamei lui Brittany, Sharon Murphy, a apărut pe site-ul TMZ, după ce raportul anchetatorilor din Los Angeles a fost dat publicităţii.

În raport nu este menţionat explicit numele mamei lui Brittany, însă, potrivit documentelor de anchetă cercetate de TMZ, anchetatorul şi "o persoană neidentificată" au mers la faţa locului, în dormitorul matrimonial al lui Brittany şi al soţului ei, Simon Monjack, unde "respectiva persoană" a arătat cu degetul spre o porţiune din pat, identificându-o ca "partea ei din pat".

De asemenea, mama lui Brittany le-a spus anchetatorilor că unele reţete medicale găsite în noptieră, pe care era trecut numele de Sharon Murphy sau Sharon Monjack, erau, de asemenea, ale ei.

Raportul de anchetă nu sugerează însă nici o legătură sexuală între soţul vedetei şi soacra lui, care a locuit împreună cu ei, la reşedinţa lor de la Hollywood.

Brittany a murit în decembrie, la vârsta de 32 de ani, din cauza unor complicaţii pulmonare provocate de tratamentul unei pneumonii de care suferea, iar soţul ei, scenaristul Monjack, în vârstă de 40 de ani, a murit la cinci luni după ea, aparent din cauza unui stop cardiorespirator.

Ambii au fost descoperiţi fără suflare de Sharon, ceea ce a dat drumul la speculaţii că ea i-ar fi putut ucide. După moartea lui Simon Monjack, anchetatorii au cerut să se cerceteze cu atenţie urmele de mucegai din casă, medicii care au făcut necropsiile celor două victime avansând ipoteza unei ciuperci ucigaşe, ce ar fi putut cauza moartea lor.

×
Subiecte în articol: lumea