x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Mandinga cu "Zaleilah" va reprezenta România la Eurovision (VIDEO)

Mandinga cu "Zaleilah" va reprezenta România la Eurovision (VIDEO)

10 Mar 2012   •   21:00
Mandinga cu "Zaleilah" va reprezenta România la Eurovision (VIDEO)

Asa cum Jurnalul National a anticipat, reprezentantii Romaniei la concursul Eurovision 2012 vor fi cei de la trupa Mandinga. Piesa "Zaleilah", intr-un registru latino cu care Mandinga si-a obisnuit fanii, este deja pe primele pozitii in topurile din Romania si a intrat chiar si in topuri din alte tari. Prin Mandinga, dupa ani de straduinte, manelistul Costi Ionita ajunge si in finala internationala Eurovision, fiind compozitorul melodiei "Zaleilah".

Sansele Romaniei de a se clasa cat mai sus in finala Eurovision vor depinde, in buna masura, de imbunatatirea reprezentatiei live a Mandinga, capitol la care trupa nu a stralucit in selectia nationala (a se vedea prestatia Elenei Ionescu, solista Mandinga, prin comparatie cu cea a tizei Elena Vasile, de la Electric Fence - vocea celei din urma suna la fel de bine ca in inregistrari, in timp ce a "Ellei"... ei bine, ca sa n-o descurajam, sa zicem ca mai are de lucru la ea).

Nici selectia nationala din acest an n-a fost lipsita de incidente, compozitorul Lucian Viziru facand chiar plangere la DNA impotriva juriului, dupa ce n-a reusit sa treaca de preselectie.

Pe pozitia a doua in selectia nationala au iesit cei de la Electric Fence cu "Sun-ta", podiumul fiind completat de Catalin Josan cu un "Call my name" care aduce -cel putin stilistic- cu un hit al lui Michael Buble.

Concursul Eurovision se va desfasura la Baku, Capitala Azerbaidjanului, in zilele de 22 si 24 mai fiind programate semifinalele, iar pe 26 finala.

×