x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Marele Stan

Marele Stan

de Sebastian S. Eduard    |    18 Iul 2008   •   00:00

În această comedie, Rob Schneider îl interpretează pe Stan Minton, un infractor de doi bani, găsit vinovat de înşelăciune, pentru că obişnuia să expropieze doamnele în vîrstă de casele lor de vacanţă.

În această comedie, Rob Schneider îl interpretează pe Stan Minton, un infractor de doi bani, găsit vinovat de înşelăciune, pentru că obişnuia să expropieze doamnele în vîrstă de casele lor de vacanţă. Cu ajutorul avocatului său, un alt escroc, Stan reuşeşte să-şi amîne sentinţa timp de şase luni.

De-a dreptul demoralizat de vestea că va înfunda închisoarea, Stan intră într-o depresie de zile mari, din care nici măcar soţia sa plină de viaţă nu-l mai poate scoate. În curînd, Stan avea să afle de la un fost coleg de închisoare că va fi primit cu foarte multă "căldură" de către noii săi colegi de celulă, care deja au promis... să-l iubească. Realizînd că părţile sale delicate sînt în pericol, Stan apelează la ajutorul unui misterios maestru al artelor marţiale, un adevărat guru. De-a lungul lunilor ce aveau să urmeze, Maestrul a reuşit să-l transforme pe Stan într-o adevărată maşină de luptă, în ciuda abilităţilor sale speciale de a mînca scorpioni la cină şi de a fuma 100 de ţigări pe zi.

 

"Domnişoara" Patrick Dempsey

Atunci cînd nu explorează anatomia şi biologia (lui Grey, of course), actorul Patrick Dempsey îşi face de cap pe marele ecran. Astfel, în această săptămînă îl putem întîlni în comedia romantică "Mireasa e iubita mea!", unde joacă rolul unui bărbat părăsit de iubita sa taman cînd el se pregătea să o ceară de soţie. Şi asta nu este totul, pentru că, îndrăgostită nebuneşte de un scoţian, aceasta îi cere fostului prieten să fie prezent la nunta ei în calitate de  "domnişoară de onoare".

 

Home DVD

Hanul roşu

Ne aflăm în Franta la sfîrşitul secolului al XIX-lea. Hanul Crouteux este o prezenţă misterioasă în mijlocul sălbăticiei Munţilor Pirinei. Gazdele ciudatului stabiliment sînt Martin (Christian Clavier) şi Rose (Josiane Balasko). Ei îl pun pe fiul lor surdomut, Violet, să ucidă orice trecător singuratic. Într-o noapte furtunoasă, o trăsură se refugiază la han. Printre călători se află şi părintele Carnus (Gerard Jugnot), care, sub jurămîntul spovedaniei, află de la Rose despre practicile sinistre şi planul diabolic pe care hangiii le pun la cale.
An de producţie: 2007
Gen: comedie
Cu:  Christian Clavier, Josiane Balasko, Gérard Jugnot
Regie: Gérard Krawczyk

 

Cosa nostra

Bazată pe o poveste reală, "Cosa nostra" este drama unei bande de gangsteri din secolul al XXI-lea, o gaşcă de hoţi care utilizează tehnologia virtuală pentru a fura milioane de dolari din diferite bănci din întreaga lume. Folosind sisteme electronice de cea mai bună calitate, gaşca comite cel mai mare jaf din istoria mafiei americane.
An de producţie: 2003
Gen: dramă
Cu: Frank Vincent, Vincent Pastore, Danny Provenzano II, Edward Lynch, James Caan
Regie: Danny Provenzano II

×
Subiecte în articol: film stan