x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Marina Dina, o zi în Şatră

Marina Dina, o zi în Şatră

de Adriana Paduraru Vaduva    |    19 Iun 2009   •   00:00
Marina Dina, o zi în Şatră

Marina Dina, frumoasa asistentă a lui Mihai Morar de la Răi, da' buni (Antena 2) a acceptat să intre o zi în lumea ţiganilor din Şatra pusă la cale de Kanal D. Vedeta tv nu şi-a lăsat farmecele acasă şi a venit la filmări într-o ţinută care a dat peste cap universul ţigănesc.



Îmbrăcată într-o bluziţă albă şi cu o pereche de pantaloni scurţi (a se citi minusculi), Marina a făcut senzaţie printre ţiganii gabori care o aşteptau în curtea casei.

În frunte cu Bulibaşa, toţi bărbaţii au început să chiuie de fericire, să aplaude şi să îi sărute mâinile. Bineînţeles, spre nemulţumirea femeilor din şatră, care n-au privit cu ochi buni apariţia frumoasei blonde.

N-au stat însă mult pe gânduri şi au adus-o pe Marina pe drumul cel bun. Astfel, sexy-asistenta s-a transformat rapid într-o ţigancă autentică. "Nu m-am simţit chiar în largul meu în hainele ţigăneşti, nu pentru că nu ar fi frumoase, ci pentru că nu mă reprezintă. Cred că stilul meu vestimentar este potrivit pentru mine, aşa cum şi femeile din Şatra sunt frumoase cu stilul lor", a spus Marina.

EXPERIENŢE. Una dintre cele mai inedite experienţe de care a avut parte asistenta lui Morar în Şatră a fost tăierea cepei. Lucru banal pentru unii, însă pentru Marina a fost prima dată când a curăţat şi a tăiat o ceapă.

"Nu mă aşteptam să fiu chiar aşa pusă la muncă, însă până la urmă cred că m-am descurcat. Sper că au apreciat că, deşi nu m-am priceput la nimic, măcar am avut bunăvoinţă să învăţ. Acum, toată lumea poate să spună că şi Marina Dina ştie să muncească", a mărturisit vedeta la sfârşitul zilei petrecute în Şatră.

×
Subiecte în articol: magazin