x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Masina blestemata

Masina blestemata

de Radu Popa    |    03 Feb 2006   •   00:00
Masina blestemata
MISTERE
Multe fenomene paranormale sunt legate de anumite obiecte "blestemate"

Anumite obiecte pot aduce un blestem asupra unor indivizi sau familii. O serie de teorii ale fizicii sustin ca materia nu poate fi distrusa, ci se transformata dintr-o forma in alta. Pot unele lucruri incarcate cu energie negativa sa o degaje ulterior, producand adevarate tragedii? Exista persoane care cred ca obiectele blestemate aduc nenorociri?

MASINA GHINIONISTA. James Dean, promitatoare vedeta de film a anilor ’50, a decedat in urma unui accident de masina. Intr-o zi, vazand un autoturism Porsche Spider argintiu si placandu-i, l-a cumparat si l-a botezat "Micul ticalos". El intentiona sa incerce viteza masinii la Salinas, la 1 octombrie 1955. Actorii Ursula Andress si Nick Adams si-au exprimat retinerile, dar Dean le-a raspuns ca ii era sortit sa moara intr-o masina rapida. Actorul Alec Guines l-a sfatuit pe Dean sa scape cat mai repede de masina. Unchiul lui James, Charlie Nolan, l-a avertizat in privinta masinii, cu putin inainte de a pleca la Salinas.

ZIUA FATIDICA. La 30 septembrie 1955, Dean se indrepta spre Salinas, cu mecanicul Rolf Wuetherich. La ora 3:30, el a fost amendat deoarece conducea cu 100 km/h intr-o zona in care limita era 80 km/h. James si Rolf s-au oprit pentru a vorbi cu un prieten. Actorul se indrepta spre Bakersfield, iar Donald Turnipseed se intorcea acasa de la facultate, cei doi trebuind sa se intalneasca la intersectia Autostrazilor 66 cu 41. Deplasandu-se incet, Donald dorea sa vireze usor spre stanga pentru a intra pe Autostrada 41. A vazut Porsche-ul accelerand in directia sa si nu stia daca sa-l ocoleasca sau sa iasa pe pista de rezerva. Speriat, a apasat frana, dar era prea tarziu: cele doua masini s-au ciocnit si Dean a murit in accident. Ulterior, toti cei care au venit in contact cu masina au decedat sau au suferit grave accidente.

HOROSCOP
Gemenii vor trebui sa-si tempereze entuziasmul, cel putin pana la finalul lunii, caci pot avea probleme cu legea. Leii nu inteleg ca sunt iubiti, nu conteaza ce gandesc despre ei atata vreme cat sunt doriti. VARSATOR 20.01 - 18.02
Veti fi foarte selectivi cu cei care va calca pragul si veti prefera sa aveti foarte putine relatii, dar profunde, decat multe si superficiale.

PESTI 19.02 - 20.02
Judecata dvs. va fi foarte dura si veti sti sa va urmariti interesele, chiar daca sunteti primii care veti fi supusi frustrarilor.

BERBEC 21.03 - 20.04
Puteti profita foarte mult de relatiile pe care le aveti in strainatate, inclusiv din punct de vedere financiar. Fiti atenti, sunteti urmariti din umbra!

TAUR 21.04 - 21.05
Puteti atrage foarte multi investitori, puteti gestiona averea cuiva, puteti fi implicati in tot felul de afaceri cu oameni foarte puternici.

GEMENI 22.05 - 21.06
Va trebui sa va temperati entuziasmul, cel putin pana la finalul lunii, caci puteti avea probleme cu legea. Noroc cu partenerul dvs. intelegator.

RAC 22.06 - 22.07
Sunteti foarte individualisti si veti coopera greu. Probabil sunteti bantuiti de complexe de superioritate sau de sindromul "sunt cel mai bun".

LEU 23.07 - 22.08
Nu intelegeti ca sunteti iubiti, pur si simplu? Nu conteaza ce ganditi despre dvs., atata vreme cat cineva va doreste sufletul, cu multa tandrete.

FECIOARA 23.08 - 22.09
Puteti sa va mai desfasurati din cand in cand, dar nu exagerati. Sunteti gata sa va incercati norocul in domenii futuriste.

BALANTA 23.09 - 22.10
Nu incercati sa va negati trecutul, pentru ca el se intoarce tot timpul la dvs. sa-si ceara drepturile. Este mult mai bine daca incercati sa il intelegeti.

SCORPION 23.10 - 21.11
Va trebui sa va aplecati foarte serios asupra studiului, sa invatati sa va impartasiti experienta si sa primiti ceea ce altii deja au asimilat.

SAGETATOR 22.11 - 20.12
Incercati sa abordati totul cu foarte mare seriozitate, sa nu va pierdeti timpul in jocuri sterile, sa aprofundati foarte bine proiectele.

CAPRICORN 21.12 - 19.01
In afara de sentimentul subiectiv de singuratate, veti avea de infruntat foarte multe adversitati, chiar din partea mediului cu care erati obisnuiti.
×
Subiecte în articol: masina