x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Matinala Iulia Pârlea

Matinala Iulia Pârlea

de Adrian Vaduva    |    03 Oct 2008   •   00:00

Emoţiile sunt mai mari "pe sticlă" decât pe podium



Emoţiile sunt mai mari "pe sticlă" decât pe podium


Ştirile Antenei 1 au câştigat la capitolul frumuseţe prin cooptarea Iuliei Pârlea, Miss Bikini 2008, în cadrul Observatorului de la ora 6:00. Trecerea de pe podium în faţa camerelor de filmat n-a fost atât de dificilă pe cât s-ar crede: "Nimic nu este greu atâta vreme cât faci ceea ce îţi place, iar mie îmi place televiziunea. Vă mărturisesc că atunci când am prezentat primul meu jurnal, emoţiile m-au copleşit. Cu siguranţă nu am avut emoţii aşa de mari la prima mea prezentare de modă".
Însă înainte de a apărea în faţa telespectatorilor, Iulia a urmat cursuri intensive de televiziune: "M-am pregătit câteva luni bune cu profesioniştii din Antena 1. Şi încă mai am aşa de multe de învăţat de la ei! Sunt la început şi vreau să fac bine ceea ce fac, aşa că ascult cu cea mai mare atenţie fiecare sfat primit".


MATINALĂ. Şi chiar dacă trebuie să se trezească la 4:00 în fiecare dimineaţă pentru a ajunge la birou în timp util, noua vedetă a Antenei 1 nu se plânge deloc. Dimpotrivă! Este atât de fericită că face ce-i place, încât spune că n-are nici o problemă cu oboseala. "Sunt încântată de ceea ce fac şi nu simt deloc că trezitul la ora 4:00 ar fi un chin, nu mă mai gândesc la oboseală. Deocamdată.", ne-a declarat zâmbind Miss Bikini. Este adevărat că, imediat ce se termină jurnalul, Iulia  fuge acasă pentru somnul de frumuseţe. Faptul că a urcat pe podiumurile de prezentare şi că a câştigat un concurs de frumuseţe i-a oferit încrederea de care avea nevoie în faţa camerelor de filmat. "Titlul de Miss Bikini a fost o experienţă mai mult decât plăcută. Era primul concurs de Miss la care participam, iar faptul că l-am şi câştigat nu a făcut decât să mă bucure nespus. După acest concurs am reprezentat România la Miss Bikini World în Malta şi am luat locul trei, din câteva zeci de concurente! Dacă stau să mă gândesc mai bine, acest titlu m-a ajutat la ceva: mi-a dat mai multă încredere în mine!", mărturiseşte frumoasa brunetă.
Despre un eventual concurs pe teme sportive împotriva unor colegi, Iulia nu este convinsă că l-ar putea câştiga, însă nici nu s-ar declara învinsă fără luptă. "Nu cred că aş învinge. Dar ştiţi cum se spune: «never say never»".

×
Subiecte în articol: vedete