x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Mel Gibson a scăpat teafăr dintr-un accident de maşină

Mel Gibson a scăpat teafăr dintr-un accident de maşină

17 Aug 2010   •   00:00

Actorul şi regizorul australo-american Mel Gibson a scăpat teafăr dintr-un uşor accident rutier, după ce, duminică seară, a pierdut controlul maşinii sale, un Maserati, pe un drum din Malibu (vest de Los Angeles), au anunţat autorităţile, citate de AFP.



Accidentul, în care n-a mai fost implicată altă maşină, s-a petrecut seara, pe un drum în pantă. "Dintr-un motiv necunoscut, Mel Gibson a cotit la dreapta şi s-a lovit de stâncile de la marginea drumului", a explicat poliţia rutieră californiană într-un comunicat. "Dl Gibson a dat toate informaţiile necesare poliţiştilor la locul accidentului, a dat o declaraţie şi a fost condus acasă de un prieten", precizează poliţia locală. "Maşina i-a fost remorcată. Nu se pune problema conducerii sub influenţa alcoolului sau a drogurilor", au adăugat poliţiştii.

Actorul de 54 de ani a fost pe prima pagină a ziarelor în 2006,notează Agerpres, după ce a fost oprit în timp ce conducea având un nivel de alcoolemie o dată şi jumătate mai mare decât limita admisă. A fost condamnat la trei ani de supraveghere judiciară, la o amendă de 1 300 de dolari şi a trebuit să urmeze o cură de dezintoxicare. La arestarea lui s-a declanşat un scandal pentru că actorul a rostit insulte antisemite, penrtu care şi-a cerut scuze ulterior. În ultimele săptămâni, Gibson are din nou necazuri cu poliţia, care a deschis o anchetă pentru presupuse violenţe conjugale împotriva partenerei sale, Oksana Grigorieva.

×
Subiecte în articol: lumea