x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Mel Gibson urmează o hipnoterapie împotriva stresului

Mel Gibson urmează o hipnoterapie împotriva stresului

05 Aug 2010   •   00:00

Mel Gibson a făcut a zecea şedinţă de hipnoterapie, care să-l ajute să facă faţă stresului din viaţa sa, după ce fosta sa iubită a reclamat violenţe împotriva ei, scrie Bang Media.



Conform Agerpres,starul din "Edge of Darkness" este cercetat de poliţie, după ce fosta sa iubită, Oksana Grigorieva, l-a reclamat că a lovit-o. El a cerut ajutorul unui hipnotizator celebru, Rick Collingwood, ca să-l ajute să depăşească această perioadă dificilă. Rick - fondatorul Academiei australiene de Hipnoză - a venit de la Perth, Australia, la casa lui Mel Gibson din Los Angeles pentru a începe zece şedinţe de hipnoterapie, fiind impresionat de comportamentul actorului. "Am făcut câteva şedinţe ca să-l ajut să lupte împotriva stresului...Trebuie să spun că este o persoană mult mai agreabilă decât a lăsat presa să se înţeleagă.Sunt curios să văd rezultatele când se va afla tot adevărul din această poveste", a adăugat el.

Rick a refuzat totuşi să dezvăluie ce tratament urmează Mel Gibson, spunând RadarOnline: "Natura terapiei este confidenţială...Hipnoza poate fi folosită foarte eficient ca o terapie pentru tot ce ţine de natura umană, pentru schimbarea comportamentului şi a obiceiurilor, dar şi pentru îmbunătăţirea stării generale".

Cântăreaţa rusă Oksana - care are o fiică de nouă luni, Lucia, cu Mel Gibson - l-a acuzat pe actorul de 54 de ani că a lovit-o peste faţă, i-a spart dinţii şi a încercat s-o omoare pe 6 ianuarie. Mel Gibson neagă faptele, încheie Bang Media.

×
Subiecte în articol: lumea