x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Membri PETA, pe post de M&M

Membri PETA, pe post de M&M

de Adriana V. Paduraru    |    Adrian Vaduva    |    21 Ian 2008   •   00:00
Membri PETA, pe post de M&M

Membri PETA (Peoples for the Ethical Treatment of Animals – Asociaţia pentru Protecţia Animalelor), coloraţi precum celebrele bomboane M&M, au protestat faţă de producătorul Mars Inc.



Membri PETA (Peoples for the Ethical Treatment of Animals – Asociaţia pentru Protecţia Animalelor), coloraţi precum celebrele bomboane M&M, au protestat faţă de producătorul Mars Inc.
Ei le cer oamenilor să nu mai cumpere dulciurile fabricate de Mars, întrucât angajaţii acestei companii experimentează pe animale efectele pe care le are consumul îndelungat de dulciuri.


DUPÅ 25 DE ANI - Bumerangurile se întorc chiar şi furate
Dovedind că bumerangurile se întorc întotdeauna la locul de unde au plecat, un oraş australian a celebrat joi reîntoarcerea în ţară a unui bumerang furat în urmă cu 25 de ani, dintr-un muzeu, de către un turist american. Bumerangul, armă pe care aborigenii o foloseau pentru vânarea animalelor, a fost trimis prin poştă oraşului Mount Isa din Queensland de către un bărbat din Vermont, alături de o scrisoare semnată Peter. "Am luat acest obiect în 1983, când eram tânăr şi prost. A fost un lucru urât. Îmi pare rău", se precizează în scrisoare.


GENETICÅ - Embrioni umani creaţi prin clonare
Stemagen, o companie din California, SUA, a anunţat că a creat embrioni umani pornind de la celule epiteliale adulte, exprimându-şi speranţa că prin tehnica utilizată vor putea obţine celule şuşă embrionare capabile să trateze maladii incurabile, informează AFP. Cercetătorii susţin că au obţinut cinci embrioni umani utilizând celule ale pielii prelevate de la doi bărbaţi. După ce au făcut verificări, oamenii de ştiinţă nu au reuşit să confirme cu totală certitudine că ar fi vorba despre clonele celor doi bărbaţi decât în trei din cinci cazuri. Embrionii au fost distruşi în cursul procesului de verificare.


MAREA BRITANIE  - Palmier "sinucigaş", în Madagascar
Un palmier înalt de 20 de metri, care "se sinucide" după ce înfloreşte, a fost descoperit într-o regiune izolată din Madagascar, relatează Sky News. Palmierul a stat "ascuns" timp de secole, până când a fost găsit într-o zonă mlăştinoasă, de 240 de metri pătraţi, pe o insulă din largul coastei sud-estice a Africii, accesibilă doar pe calea aerului. John Dransfield, de la Royal Botanic Gardens din Londra, consideră copacul drept o descoperire uimitoare.


PROTEST - Poliţistele britanice nu mai vor pantaloni
Femeile poliţiste din Marea Britanie protestează vehement împotriva pantalonilor din dotare, întrucât le fac să arate mult mai grase decât sunt. "Pantalonii pe care suntem nevoite să-i purtăm au o croială care ne dezavantajează şi ne fac fundul mare. În plus, materialul din care sunt făcuţi este greoi şi incomod atunci când alergăm după infractori", mărturiseşte ofiţerul de poliţie Catherine Moore. "Şi pentru că nimeni nu ne ia în seamă, multe dintre noi preferă să poarte pantalonii bărbăteşti", mai spune ea. În plus, nici vestele nu sunt comode, fiind foarte strâmte şi inadecvate pentru eficienţa în câmpul muncii.

×
Subiecte în articol: magazin