x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Merg la victorie!

Merg la victorie!

de Adrian Vaduva    |    25 Iul 2008   •   00:00

Ani Plumb şi Cătălin Oprişan, la GSP TV
Ani Plumb şi Cătălin Oprişan sînt două dintre vedetele GSP TV, post care îşi va începe emisia la 25 iulie.



Ani Plumb şi Cătălin Oprişan, la GSP TV
Ani Plumb şi Cătălin Oprişan sînt două dintre vedetele GSP TV, post care îşi va începe emisia la 25 iulie.

Cunoscută telespectatorilor din emisiunea Real Estate TV, Ani Plumb (ex-Duţă) a lăsat afacerile imobiliare pentru a prezenta jurnalul sportiv la cel mai nou post al Trustului Intact. "Mi-a plăcut dintotdeauna sportul, aşa că mi-am dorit foarte mult să prezint ştirile de profil la GSP TV", ne-a declarat Ani. De-a lungul timpului, frumoasa brunetă a cochetat cu mai multe sporturi, însă, spune ea, cel mai bine o prinde postura de spectator: "În afara faptului că încerc să merg cît mai des la sala de fitness, o vreme am făcut jogging în Herăstrău. De asemenea, îmi place să privesc concursurile de gimnastică şi de atletism, cu toate că n-am practicat niciodată. O vreme am jucat şi tenis, însă nu pentru mult timp. Cel mai mult îmi place să fiu spectator".

SMILE TV. Cătălin Oprişan este gazda emisiunii Smiley TV. "Va fi o revistă a presei sportive, de luni pînă joi, de la 23:10. Nu va fi doar o simplă menţionare a titlurilor din ziarele de a doua zi, îmi doresc să fie şi mici reportaje pe diferite teme, bineînţeles sportive, pentru că românul se pricepe la orice. De asemenea, vreau să citesc ştirile despre sportivii români apărute în presa străină. Şi chiar dacă emisiunea este eminamente despre sport, doresc să introduc o «pastilă» de 30 de secunde, «Nimic despre sport». În plus, în cadrul emisiunii vor fi şi concursuri", ne-a declarat Cătalin Oprişan.

GRILĂ. GSP TV este singurul post unde pot fi vizionate în premieră şi în exclusivitate meciurile din Liga 1. Iar printre emisiunile pe care telespectatorii le pot viziona se numără: Contraatac, moderat de Costin Stucan, avîndu-l ca invitat permanent pe Decebal Rădulescu, Top Ligă, Premium Ligă sau Zona verde prezentată de Andrei Vochin.

Telespectatorii pot intra în "Culisele" Ligii 1 urmărind în fiecare marţi şi miercuri, de la ora 22:15, un talk-show care îşi propune să abordeze meciurile prin prisma ştirilor de culise, dar şi aplecînd urechea la diversele zvonuri de prin preajma cluburilor şi jucătorilor.

Campionat 2008-2009


Etapa 1

Sîmbătă

FC Braşov – Unirea Urziceni  18:00, GSP TV  

"U" Craiova – Poli Iaşi  18:00, GSP TV 2

FC Argeş – FC Poli Timişoara  19:30, GSP TV 3

FC Rapid – Gloria Bistriţa  21:15, GSP TV


Duminică

Otopeni – CFR  19:30, GSP TV 2

Pandurii Tg. Jiu – Dinamo  21:15, GSP TV

Miercuri

FC Vaslui – Steaua  20:30, Antena 1

×
Subiecte în articol: cover story