x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Meseriasii amanti

Meseriasii amanti

de Claudia Daboveanu    |    04 Aug 2006   •   00:00
Meseriasii amanti
VEDETE
Sitcomul "Meseriasii" de la Pro TV propune un nou cuplu: Tociu - Banica. Andreea Banica…

Faci un cuplu comic, de senzatie, alaturi de Cornel Palade. Daca Palade n-ar fi jucat in "Meseriasii", ai fi acceptat sa joci fara el?
Din moment ce formam un cuplu, normal si firesc este sa jucam amandoi. Dar daca Palade ar primi un rol la Hollywood, bineinteles ca suntem oameni in toata firea si nu s-ar supara nimeni. Totusi, norocul nostru este ca suntem chemati intotdeauna amandoi.

Joci in "Meseriasii" si alaturi de actori neprofesionisti. Unul dintre numele "fara acte-n regula de actor" e Andreea Banica, "amanta" ta din serial. Cum e Andreea, ca partenera?
Ea nu este neprofesionista, e artista. Daca n-ar fi avut stofa de artista, sunt convins ca nu ar fi ajuns acolo unde e. De aceea, cei care canta prost nu sunt numiti artisti. Andreea nu numai ca face fata cu brio la filmari, dar nu este refractara si asculta sfaturile noastre. Joaca foarte bine si suntem extrem de multumiti de ea.

Cum e atmosfera la filmari?
Este extraordinara, pentru ca absolut toata lumea - operatorii, regizorii, producatorii, masinistii, recuziterii si fetele de la costume - a venit in intampinarea acestui proiect. "Meseriasii" nu este numai meritul oamenilor care se vad, ci al intregii echipe de la Pro TV, pentru ca sunt cu totii oameni care isi cunosc foarte bine meseria. Ce sa mai, te fac sa te simti ca acasa. Daca te doare maseaua sau piciorul, toata lumea iti sare in ajutor cu o aspirina.

Tociu fara Palade e ca nunta fara lautari?
Tociu fara Palade e ca o nunta la care oamenii danseaza pe muzica redata de un casetofon cu boxe proaste. Daca nu vin lautari, intotdeauna se gaseste un casetofon dupa care sa se danseze. Nu stiu daca ne este scris ca zilele noastre sa se sfarseasca impreuna sau nu, dar este clar ca nu putem unul fara celalalt.

Ce faci vara asta?
Avem trei spectacole pe zi in care joc tot alaturi de Andreea Banica si Cornel Palade. Toti colegii mei din serial au trecut pe la mine, pe la terasa de la mare, si am baut cate o bere in cinstea ratingului pe care l-am facut si a tuturor emotiilor pe care le-am trait pe platouri. Acesta este concediul meu, unul in care impletesc utilul cu placutul.

ARBEIT MACHT FREI?
De luni pana joi, de la ora 22:15, Pro TV ne propune sa radem la sitcomul "Meseriasii". Cine-s ei, in afara de Andreea Banica (Vicky) si Romica Tociu? Pai, Cornel Palade (care-si joaca propriul rol, ca si Tociu), Sorin Matei (Fritz), Tania Popa (Ileana), Valentin Rupita (Fastfood), Gabriel Covesanu (Valerica), Iulia Boros (Maricica) si Darius Munteanu (Sile). Toti sunt la munca in Germania sa-si gaseasca implinirea si fericirea. Vom vedea cum si daca vor reusi...
×
Subiecte în articol: palade meseriasii