x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Mihai Trăistariu şi strugurii

Mihai Trăistariu şi strugurii

de Dana Andronie    |    21 Dec 2010   •   18:50
Mihai Trăistariu şi strugurii

143533-mihai-traistariu-1.jpgSe apropie noaptea de Revelion, şi toţi artiştii noştri de viţă nobilă sau mai puţin nobilă încep să-şi facă reclamă cu câte cântări au şi pe unde colindă. Primul care s-a grăbit să ne dea raportul este Mihai Trăistariu. Încă de acum două luni anunţa „cu surle şi trâmbiţe” – ni se arată şi într-un comunicat trimis de PR-ul artistului – că va cânta în America. „Iată că planurile sale s-au schimbat! – cităm din comunicat.

În urma mediatizării plecării sale, o mulţime de colegi de breaslă l-au sunat pe artist să-l con­vingă să nu plece acolo fără un avans sau vreun contract semnat, întrucât prea mulţi artişti români şi-au luat o mare ţeapă cu concertele din Ameri­ca. Astfel că Mihai s-a conformat şi a cerut şi un avans, şi un contract semnat. Cum organizatorul concertului n-a percutat în nici un fel, Mihai s-a răz­gândit şi a pus în aplicare celebrul proverb: «Nu da vrabia din mână pe cea de pe gard!».” Care-i morala? Mai există colegi binevoitori care au gri­jă să nu ţi-o iei, chiar dacă ei au fost traşi pe sfoară. Sau... Există şi ipo­teza de lucru cu vulpea ce nu pu­tea să ajungă la struguri şi s-a consolat spunându-şi că oricum sunt acri…   

Cum America este tot acolo, la lo­cul ei, iar Mihai Trăistariu este, pâ­nă la urmă, cu noi, în România, nu-i ră­mâne decât să onoreze solicitările „lo­co”. Aşadar, conform declaraţiei ar­tistului, făcută prin intermediul PR-ului său de încredere, deocamdată Trăis­tariu are programate, în noaptea din­tre ani, şase concerte în Buzău şi Râ­m­nicu Sărat (două în aer liber şi pa­­tru în restaurante). Şi, atenţie, acum urmează „nota de pla­tă”... „Pen­tru toate, cântăreţul va pri­mi în to­tal 18.000 de euro, cu... 2.000 de eu­ro mai mult decât anul trecut, în Norvegia!” – se mai arată în acelaşi co­­municat.

Vă daţi seama?! Mihai câş­tigă mai mult decât anul trecut. De­şi, tot de la PR citire, de la norve­gie­ni încasase 16.000 de euro dintr-un foc, nu din şase „lovituri”. Dar nu-i nimic! Bine că îi ia şi nu stă a pa­gu­bă. Nici de Crăciun guriţa artistului nu tace. Pe 24 decembrie – la Buftea, pe 25 – la Adjud şi pe 26 – la Piatra-Neamţ. Muncă la puţine grade. Pro­ba­bil că se va ataca frontal play­ba­ck-ul. Toate cele trei concerte vor fi în aer liber şi sunt organizate de pri­­mă­­riile oraşelor respective. Ave Mihai!

×
Subiecte în articol: muzica mihai traistariu