x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Miranda Kerr, însărcinată

Miranda Kerr, însărcinată

30 Iul 2010   •   00:00

Relaţia dintre Orlando Bloom, starul din „Piraţii din Caraibe”, şi Miranda Kerr, model al „Victoria's Secrets”, avansează vertiginos. Dacă în urmă cu o lună cei doi se logodeau, după o relaţie de trei ani, iar săptămâna trecută în presă apărea informaţia că tocmai s-au căsătorit, joi a ieşit la iveală faptul că proaspăta soţie este însărcinată.



Informaţia a ajuns în presă de la un angajat al hotelului unde cei doi au fost cazaţi în luna de miere. Se pare că modelul a avut o stare generală de disconfort pe toată perioadă şederii la hotelul din Caraibe.

„Îşi tot cerea scuze pentru starea Mirandei. Orlando ne-a zis că soţia lui nu se simte prea bine pentru că este gravidă. Păreau foarte îndrăgostiţi", a declarat acesta, citat de timpul.md.

Miranda Kerr, în vârstă de 27 de ani, care a crescut în orăşelul australian Gunnedah din statul New South Wales, a ocupat poziţia a noua în top-10 al modelelor cu cele mai mari venituri din acest an realizat de revista Forbes, după ce a obţinut patru milioane de dolari în ultimele 12 luni.

×
Subiecte în articol: magazin