x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Miss Norvegia, favorită la titlul de Miss World 2010 (Video)

Miss Norvegia, favorită la titlul de Miss World 2010 (Video)

28 Oct 2010   •   00:00
Miss Norvegia, favorită la titlul de Miss World 2010 (Video)

Un număr de 120 de femei vor concura, sâmbătă, pentru titlul Miss World 2010, în finala concursului, urmărit de peste un miliard de telespectatori din lumea întreagă, organizat în insula tropicală chineză Hainan. Favorita caselor de pariuri este reprezentanta Norvegiei, Mariann Birkedal.



După un sejur de aproape o lună în China, în timpul căreia candidatele au vizitat stadionul "Cuib de pasăre", celebrul stadion olimpic din Beijing, şi au participat la numeroase şedinţe de shopping în metropola Shanghai, concurentele au ajuns în cele din urmă în staţiunea balneară Sanya, unde va avea loc, sâmbătă, finala concursului Miss World 2010.

Norvegiana Mariann Birkedal, în vârstă de 23 de ani, care a obţinut un loc în finala acestui concurs şi a câştigat deja titlul preliminar Top Model, este favorita caselor de pariuri în cursa pentru titlul Miss World 2010, potrivit AFP, citată de Mediafax.

 

O eventuală victorie a tinerei din Norvegia nu ar fi însă deloc pe placul organizatorilor chinezi.

China este destul de supărată pe Norvegia, care a atribuit în urmă cu trei săptămâni premiul Nobel pentru pace disidentului chinez Liu Xiabo, aflat în închisoare. O victorie a reprezentantei acestei ţări nordice, chiar dacă este vorba de această dată de un concurs de frumuseţe, ar putea irita şi mai mult guvernul de la Beijing.

În opinia agentului de pariuri britanic William Hill, Alexandria Mills (SUA), Yara Santiago (Puerto Rico) şi Kamilla Salgado (Brazilia) sunt şi ele foarte bine plasate în cursa pentru obţinerea acestui titlu.

Concursul Miss World, de origine britanică, a cărui primă ediţie a fost organizată în 1951 sub titlul de "Concursul Bikini", reprezintă o alternativă faţă de competiţia americană Miss Universe, organizată de Donald Trump.

În acest an, finala Miss World este organizată, pentru a cincea oară în ultimii opt ani, în staţiunea chineză Sanya, fiind urmărit de peste un miliard de telespectatori din lumea întreagă.

×
Subiecte în articol: magazin