x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Monştrii casnici

Monştrii casnici

18 Iul 2008   •   00:00

Cum ar arăta o listă sumară a lucrurilor care depăşesc întru totul orizontul de cunoaştere al bărbaţilor?

Cum ar arăta o listă sumară a lucrurilor care depăşesc întru totul orizontul de cunoaştere al bărbaţilor?

 
FOBII GOSPODĂREŞTI. De exemplu, sînt ferm convinşi că în spatele faţadei aparent inocente a frigiderului se ascunde un fel de plantă marţiană carnivoră care în zilele bune muşcă, iar dacă o nimereşti  la menstruaţie e posibil să te-nghită cu totu’.

Astfel că ocaziile în care bărbatul accesează frigiderul sînt rarisime şi de obicei coincid cu lipsa prelungită de acasă a femeii. Opţiuni precum curăţirea frigiderului ori dezgheţarea congelatorului sînt înregistrate de neuronul masculin drept posibile ameninţări cu moartea, aşa încît sarcina revine automat nevestei.

Totodată, bărbaţii nu vor consimţi niciodată la un contact direct cu peria de spălat vasul de toaletă, pentru simplu motiv că propriile lor dejecţii li se par de un toxic peste măsură de primejdios. Fireşte, unii încă mai cred că atunci cînd se trage apa, din rezervor iese şi o mînă nevăzută cu care locuinţa a fost prevăzută de acea parte de divinitate responsabilă cu igiena. Încă un lucru care depăşeşte capacitatea de absorbţie intelectuală a bărbatului îl reprezintă rufele întinse pe uscător.

Dacă femeia nu le strînge timp de o lună, bărbatul va concluziona fie că acolo este locul de drept al rufelor respective, fie că au prins rădăcini în uscător şi atunci nu merită efortul. Alte cîteva puncte pe lista de necunoscute ale bărbatului sînt, după cum urmează: faianţa de la baie şi bucătărie – aceasta ori e prevăzută cu sistem de autocurăţire, ori e tip cameleon şi atunci schimbarea de culoare după luni de nespălare nu ridică nici un semn de întrebare; oglinda – este curios modul în care se umple de stropi de pastă de dinţi, bizar, că doar nu arăta aşa de nouă; cearşaful – ăsta nu se schimbă singur?!; coşul de gunoi – a, nu s-au inventat încă alea fără fund?; alte acareturi precum forfecuţe, ace de cusut, sprayuri pentru întreţinut mobila, cîrpe de şters praful etc. – nu ştiam că se cumpără, credeam că e suficient să te gîndeşti că ai nevoie de ele şi apar automat în debara, apropos, noi avem debara?!

×
Subiecte în articol: punctul pe g