x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Moştenitorii lui Marlon Brando se ceartă pe cenuşa actorului

Moştenitorii lui Marlon Brando se ceartă pe cenuşa actorului

10 Aug 2010   •   00:00

La Curtea Supremă de Justiţie din Los Angeles este în curs bătălia pentru dreptul de a moşteni o cantitate mică din cenuşa legendarului actor de la Hollywood, Marlon Brando, transmite TMZ.com, citat de Agerpres.



Disputa le opune pe prima soţie a celebrului actor Anna Kashf, de care acesta s-a despărţit în 1959, şi pe prietena fiului lui Brando, Donna Lopez Geon.

Marlon Brando a decedat în 2004 şi, conform dorinţei sale, cea mai mare parte a cenuşii a fost împrăştiată în Valea Morţii din California şi în Tahiti. Însă fiul actorului, Christian, a păstrat ca amintire o cantitate mică din cenuşă.

În 2008, Christian a murit, iar "pumnul" de cenuşă a tatălui său a fost preluată de prietena lui Donna Lopez Geon, căreia îi contestă acest drept prima soţie a defunctului actor.

Într-un interviu pentru TMZ.com, Donna Lopez a declarat că nu are de gând să cedeze uşor."Christian nu avea relaţii apropiate cu părinţii săi, în special cu mama sa. El nu şi-ar fi dorit ca bunurile sale să-i revină mamei", a spus ea.

×
Subiecte în articol: lumea