x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Moşule, ce motocicletă ai!

Moşule, ce motocicletă ai!

de Adriana V. Paduraru    |    Adrian Vaduva    |    11 Dec 2007   •   00:00
Moşule, ce motocicletă ai!
Sursa foto: Krzysztof Mystkowski/

Dacă ar fi să parafrazăm o melodie de pe la noi, "Moşule, ce tănăr eşti", am putea spune fără nici o problemă "Moşule, ce motocicletă ai!".

Dacă ar fi să parafrazăm o melodie de pe la noi, "Moşule, ce tănăr eşti", am putea spune fără nici o problemă "Moşule, ce motocicletă ai!". Şi asta pentru că la inceputul acestei luni nu mai puţin de 500 de Moşi Crăciun au defilat călare pe motociclete din Gdynia pănă in Gdansk (in Polonia).

Afirmaţie - Jack Nicholson are 9.000 de copii

Legendarul actor american Jack Nicholson a declarat că s-ar putea să fie tatăl a 9.000 de copii, relatează site-ul Ananova. Protagonistul din Cărtiţa a precizat că, in mod oficial, are patru copii cu trei femei, dar că este foarte posibil ca numărul acestora să fie mult mai mare. "Din căte ştiu eu, ar putea fi vreo 9.000. Am dus o viaţă liberă", a glumit Nicholson. Actorul, acum in vărstă de 70 de ani, a adăugat că, totuşi, in ultimul timp s-a mai calmat: "In prezent, nu prea te mai poţi destrăbăla ca in trecut, dar sunt căt se poate de sălbatic".

Relaxare - Baie cu puma in piscină

Pentru Marlene Todd, din Dakota de Sud (SUA), o baie relaxantă in piscină s-a transformat intr-un adevărat coşmar. "Simţeam nevoia unei băi fierbinţi. Numai că distracţia mi-a fost intreruptă de un soi de mărăit. M-am speriat şi am sărit din piscină. Nu mi-am dat seama ce e la inceput. Ba chiar am crezut că ar putea fi pisica noastră. Apoi l-am văzut. Un animal mare, inchis la culoare şi foarte păros, la căţiva centimetri de mine. Acum ştiu ce simte peştişorul auriu cănd ii dă măţa tărcoale", a declarat femeia. Conform pădurarilor, animalul era o puma care, probabil, urmărea un cerb. Numai că a fost atras de apa fierbinte din piscina femeii. Din fericire, felina nu a atacat pe nimeni şi s-a intors liniştită in pădure.

Germania - Siguranţa unei bănci, la gunoi...

Un hair-stylist din Berlin a vrut să arunce conştiincios gunoiul, cănd a găsit in pubela sa o pungă cu nişte schiţe. Curios, le-a luat, le-a studiat şi nu mică i-a fost mirarea cănd a descoperit că documentele nu erau altceva decăt planuri detaliate ale sistemului de securitate al unei bănci. Respectiva filială a instituţiei se redeschisese in vestul capitalei germane cu numai patru săptămăni in urmă, după o renovare ce "inghiţise" nu mai puţin de 150 de milioane de euro, informează Bild.

Descoperire - Prezervativ găsit intr-un sandviş

Un american a decis să dea in judecată Burger King după ce a găsit un prezervativ in interiorul unui sandviş cumpărat de la restaurantul fast-food, relatează Associated Press. Van Miguel Hartless (24 de ani) a precizat că a cumpărat o tartină Southwestern Whopper de la un Burger King din localitatea Rutland şi că a făcut descoperirea acasă, cănd a inceput să o mănănce. "La a treia muşcătură am simţit un gust ciudat. Ceva acru şi puţin amărui. Am muşcat mai tare şi apoi am simţit cauciucul intre dinţi. Jumătate din prezervativ se afla in gura mea, atărnănd afară. Mi s-a făcut greaţă imediat, moment in care am vomitat", a povestit tănărul.

×
Subiecte în articol: magazin