x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Motanul Esposito, în curtea cu juri

Motanul Esposito, în curtea cu juri

de Sînziana Stancu    |    15 Ian 2010   •   00:00

Un motan Boston a primit adresă să se prezinte la Curtea cu Juri, în calitate de membru, într-un proces aflat pe rolul Curţii Superioare de Justiţie din Suffolk, în data de 23 martie.

Stăpânii lui Sal Esposito au rămas uimiţi când au primit citaţia pentru motanul lor. Au dat fuga la autorităţi să le explice care e situaţia şi că Sal nu se poate exprima "omeneşte" în instanţă. Dar treaba pare destul de încurcată încă, pentru că e vorba despre o greşeală a autorităţilor administrative, informează vhdh.com.


RECENZAT GREŞIT
Guy şi Anna Esposito cred că neînţelegerea provine de la recensământ, ale cărui formulare prevedeau, în afară de rubricile cu membrii familiei, şi o rubrică specială pentru animalele de companie. În acea rubrică, Anna îşi aminteşte că a menţionat numele motanului, adăugându-il şi pe cel de familie - "Sal Esposito" - ca să se ştie al cui e patrupedul. Anna a făcut cerere pentru "descalificarea" motanului său din calitatea pe care i-a atribuit-o justiţia, însă judecătorul nici nu a vrut să audă, motivând că nu are dovezi suficiente că Sal face parte din lumea necuvântătoarelor. Anna nu a mai insistat şi a spus că, dacă problema nu se va rezolva până atunci, va aduce pur şi simplu motanul în sala de tribunal.

×
Subiecte în articol: lumea