x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Muzica - Holograf

Muzica - Holograf

de Alex Revenco    |    03 Noi 2006   •   00:00
Muzica  -  Holograf

Inceput in Banat, turneul trece prin Ardeal, Moldova si se incheie la Bucuresti

Inceput in Banat, turneul trece prin Ardeal, Moldova si se incheie la Bucuresti

La 5 decembrie, Holograf va canta pentru bucuresteni la Sala Polivalenta, un concert de prezentare al noului album, "Taina". Dupa celebrele cantece "Te voi iubi mereu", "Ochi tai", "Inima mea nu e intreaga daca nu esti tu", "N-am iubit pe nimeni asa cum te-am iubit pe tine", "Sa nu-mi iei niciodata dragostea" sau "Ti-am dat un inel", noul disc continua explorarile in aceeasi directie, fiind legat de "taina ce ne face sa ne cautam intreaga viata, drumul si trairile - dragostea".

PROMOVARE CU BALADA. "Taina", ca si precedentul album ("Pur si simplu" - 2003), este produs de grup (Holograf Production) si distribuit de Roton, avand in total 10 piese. Si asa cum era de asteptat, balada "Asa frumoasa" a fost desemnata single-ul de promovare al noului disc, fiind difuzata de (aproape) toate statiile radio din Romania. Pentru concertul de la Bucuresti, biletele costa 20 RON (in picioare) si 25 RON (cu loc) si vor fi disponibile la Sala Polivalenta, Sala Palatului, Magazinul Muzica, Magazinul D’Arte (Libraria Eminescu), VIC Music, Magazinul Victoria, www.bilete.ro, si Diverta. Primul concert a fost la Lugoj (17 octombrie), iar urmatoarele vor fi la Targu Jiu - 6 noiembrie, Petrosani - 7, Deva - 8, Sibiu - 10, Suceava - 14, Iasi - 15, Bacau - 17, Galati - 18, Targu Mures - 22, Brasov - 23, Ploiesti - 24, Tulcea - 28, Constanta - 29, ultimul fiind cel de la Bucuresti. Dupa aceasta etapa (toamna-iarna) "holografii" vor continua seria de concerte si in 2007. Atunci ei vor lua la rand alte douazeci de localitati (in primavara), iar vara viitoare inca zece, mai mult ca sigur pe Litoral.

DISCURI PENTRU PLAYER
Trooper
ELECTRIC. Al saselea material discografic (si al treilea disc long play) are 80 de minute de muzica si contine 15 piese (plus intro). Inregistrat in studiourile VDV si Trooper, "Electric" "propune o noua abordare a stilului practicat de trupa, atat in ceea ce priveste muzica (stilistic mult mai diversificata) cat si in ceea ce priveste versurile, mixajul, masterizarea, etc." spune Ionut "Oscar" Radulescu, basistul formatiei. Diseara, toti fanii formatiei sunt asteptati la Preoteasa, unde Coiot, Balaurul, Popa, Oscar & John se lanseaza "Electric".

Scissor Sisters
TA-DAH. Este cel de-al doilea album al extravagantului grup din New York, cu un succes urias in Marea Britanie, realizat de Universal Music. Prima, din cele 13 piese ale discului, e compusa impreuna cu Elton John, se numeste "Don’t Feel Like Dancin’" si suna... ca Abba si Fleetwood Mac la un loc! Iar celelalte, la randul lor, aduc aminte de David Bowie, Pink Floyd sau Bee Gees, Carpenters sau Prince etc.


James Morrison
UNDISCOVERED. Este englez, are 21 de ani, canta la chitara din copilarie si albumul de debut l-a facut vedeta. Canta cu sinceritate si determinare un fel de rock- soul-bluesy, fiind influentat vizibil de Otis Redding si Van Morrison - pe de o parte si original in felul lui - pe de alta parte. "Under the Influence", "One Last Chance", "Betterman" si "Letter" se numara printre cele mai reusite piese ale discului, realizat de Universal Music si produs de Martin Terefe. Acesta este "resposabil" si de albumul de debut al solistei KT Tunstall, o alta mare voce din "noul val" britanic.


My Chemical Romance
THE BLACK PARADE. Vocalistul formatiei, Gerrard Way spune despre acest (al treilea) disc ca "este cel mai pur si cel mai intens lucru realizat in viata mea". Produs de Rob Cavallo (Green Day) albumul "celebreaza dragostea si moartea si intunericul" si se preconizeaza ca va avea pentru My Chemical Romance acelasi impact pe care l-a avut "American Idiot" la Green Day. (A.R.)


×