x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Muzica - Judas Priess

Muzica - Judas Priess

de Alex Revenco    |    19 Ian 2007   •   00:00
Muzica - Judas Priess

In 2007 pregateste un nou album, inspirat din Nostradamus

In 2007 pregateste un nou album, inspirat din Nostradamus

Potrivit solistului Rob Halford, toti componentii grupului sunt emotionati de acest proiect, iar "sesiunile de inregistrari au fost fantastice, printre cele mai grozave pe care (chitaristii) Glenn (Tipton), K.K. (Downing) si cu mine le-am avut vreodata. Am fost intr-o excelenta dispozitie de creatie si urmand principiul ca discul «va fi gata cand va fi gata» cred ca la vara vom iesi pe piata cu «Nostradamus»". Este primul disc dupa "Angel of Retribution" (2005) care a marcat revenirea lui Rob Halford alaturi de Judas Priest.

ALCHIMIST SI PROFET. Daca ai sai colegi sunt mai secretosi, Halford mai spune cate ceva despre mult asteptatul disc: "Daca spunem Nostradamus, tot despre metal este vorba, nu-i asa? El a fost atat alchimist, cat si profet, in egala masura, o persoana dotata cu un talent extraordinar. A avut o viata fascinanta, plina de incercari si suferinte, bucurii si necazuri. Este un personaj deosebit de uman, cunoscut peste tot in lume si asta e important, pentru ca si noi avem o audienta de nivel mondial". Din punct de vedere muzical, Judas Priest i-ar putea surprinde pe fani: "Vom avea mai multa profunzime, vom apela la elemente din simfonic, un cor urias, instrumente cu clape si toate vor fi puse in evidenta mult mai accentuat decat am facut-o pana acum..", a mai dezvaluit Halford.

SIN AFTER SIN. Alaturi de Black Sabbath, Judas Priest este cea mai influenta formatie heavy rock din toate timpurile, iar discurile Sad Wings of Destiny - 76, Sin After Sin - 77 si Stained Class - 77 constituie fundamentul genului "pure" heavy metal.

Discuri pentru player

Nelly Furtado

Loose. In cautarea de noi colaborari, Nelly are pe acest nou disc un duet („Promiscuous") cu faimosul Timbaland, considerat producatorul nr.1, n acest moment. Sunt de semnalat si succesele anterioare ale artistei, avute cu albumele „Whoa, Nelly!" (2000) si „Folklore" (2003) sau cu single-uri de top precum „I’m Like a Bird", „Turn Off the Light", „On the Radio". Ca si urmatoarele, acest CD Universal Music face parte din campania „Special pentru RomAnia" si costa doar 29.90 RON.

Rihanna

A Girl Like Me. Cu acest disc, frumoasa solista si largeste evantaiul stilistic si abordeaza cu dexteritate reggae/dancehall, pop rock si R&B, iar single-ul „S.O.S." este cu adevarat un mare hit. Acesta dar si „If It’s Lovin’ That You Want" sau „Unfaithful" au fost si nca mai sunt difuzate la posturile tv muzicale si retelele radio din RomAnia. La succesul nregistrat de acest album au contribuit si colaborarile pe care Rihanna le-a avut cu muzicieni consacrati (si la moda) precum Shaggy, Sean Paul si Elephant Man.

Pussycat Dols

PCD. „In sinea ei, orice femeie e o Pussycat Doll" crede Robin Antin, cel care a inventat ansamblul feminin american de singing-and-dancing si cel care a reusit sa le ridice pe fete din underground, la un produs muzical de mare succes. Acest album de debut a avut „priza" n ntreaga lume, nca de la primul single, „Don’t Cha", un featuring cu Busta Rhymes. Alaturi de Pussycat Dolls, pe acest disc apar nume celebre ca Will.I.Am (Black Eyed Peas), Timbaland, Rich Harrison, Ron Fair si Snoop Dogg.

Tokio Hotel

Schrei. Chiar daca componentii trupei au ntre 16 si 19 ani, nu sunt lipsiti de talent, iar muzica lor, desi nu are nimic inovator, e placuta la ascultat. Puternic sustinuta de reviste gen „Bravo" sau „Popcorn", Tokio Hotel are o comunitate de fani (n general fete sub 15 ani) n crestere. Dar, n acelasi timp, din cauza unei false atitudini punk, trupa este profund antipatizata de un numar considerabil de tineri rockeri, iar pe net cei „anti Tokio Hotel" sunt mult mai numerosi decAt cei „pro". Alex Revenco

×