x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Muzica - Ozzy

Muzica - Ozzy

de Alex Revenco    |    16 Feb 2007   •   00:00
Muzica  -  Ozzy

Osbourne surprinde industria muzicala, anuntand ca, in premiera, la Ozzfest 2007 intrarea va fi libera

Osbourne surprinde industria muzicala, anuntand ca, in premiera, la Ozzfest 2007 intrarea va fi libera

Ozzy, zis "Prince of Darkness", alaturi de sotia-manager Sharon au sustinut o conferinta de presa in cadrul careaia au facut un anunt-surpriza. A 12-a editie a Ozzfest va debuta la 27 iulie, in zona Los Angeles, va trece prin 25 de orase americane si va avea intrarea libera! In urma anuntului, Gary Bongiovanni, editor al publicatiei Pollstar, a spus: "unul dintre cele mai marcante festivaluri rock din SUA va fi primul care anunta ca va avea intrarea libera. Asa ceva ce nu s-a mai intamplat pana acum, ideea e fenomenala".

VOR CANTA GRATIS. Intrebat sa explice ratiunile economice care au dus la aceasta decizie, Ozzy a inceput cu o gluma: "Sa intri va fi gratis, dar vei plati ca sa iesi!". Dupa care el a explicat ca va avea mai multi sponsori, ca toate trupele vor canta gratis, dar in incinta site-ului festivalului toate formatiile de pe afis vor avea standuri cu obiecte de merchandise si CD-uri. Intrebat daca editia din acest an a festivalului va fi si ultima, avand in vedere si zvonurile privind retragerea lui de pe scena muzicala, Ozzy a raspuns (in acelasi timp cu Sharon) : No way! "Timp de 30, 35 de ani a primit bani pentru show-urile sale, e timpul sa si dea ceva inapoi", a zis Sharon.

DISCURI PENTRU PLAYER

Pink Cream 69

In10sity. Noul album al trupei, ce urmeaza sa apara la 23 martie la Frontiers Records, este al zecelea album de studio, care celebreaza a 20-a aniversare a formatiei germane, si primul dupa "Thunderdome" (2004). Acest CD, inregistrat intre octombrie 2006 si ianuarie a.c. la House of Music Studios, langa Stuttgart, este distribuit in Romania de Rocris Disc, partener, printre altele, si cu AFM Records, Massacre, Nuclear Blast. Alte cateva sute de CD-uri si DVD-uri la preturi accesibile pot fi gasite la www.rocrisdisc.ro.

Winger

Demo Anthology. Realizat tot la Frontiers Records, dublul CD contine toate piesele demo pe care formatia din New Jersey le-a inregistrat (in sala de repetitii din New York) inainte de aparitia discurilor "oficiale". Unul dintre cele mai populare grupuri din anii ’80 a facut parte din "miscarea" Hair Metal si intre 1988 si 1993 a inregistrat la Atlantic cateva albume de mare succes, care s-au vandut in peste cinci milioane de exemplare.

Deep Purple

Live in Denmark, 1972. Dupa masterul numarul 1 al inregistrarii istorice, de la KB Hallen (la 1 martie 1972), AFM Rec. a realizat acest dublu CD, in care toate piesele sunt remasterizate. Setul de piese cuprinde, printre alte cunoscute melodii ale formatiei, o senzationala varianta (16 min. 53 sec.) a megahitului "Child in Time". Acel show a fost foarte important pentru Deep Purple, care atunci si-a "stabilizat" repertoriul de concert, iar peste sase luni a realizat faimosul "Made in Japan".

Dokken

From Conception - Live 1981. La sfarsitul anilor ’70, cand la Los Angeles era la putere o mixtura intre punk, pop si hard rock, Van Halen, Dokken si Quiet Riot cantau prin cluburi. Albumul de fata cuprinde piesele albumului de debut ("Breaking The Chains"), plus cateva inedite inregistrate de Don Dokken - voce, George Lynch - chitara, Mick Brown - tobe si Jeff Pilson - chitara bas, pentru Frontiers Records.

×