x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Ne dăm in petic şi in Spania

Ne dăm in petic şi in Spania

de Horatiu Sima    |    11 Noi 2007   •   00:00

Beat turtă, un roman din Castellon a dat cu bicicleta peste maşina de Poliţie, şi, pentru că aceştia l-au luat la intrebări, a sărit la bătaie

BEAT. Un romăn in vărstă de 33 de ani, care circula pe bicicletă in stare de ebrietate, a fost arestat la Castellon (estul Spaniei) pentru că a agresat un poliţist care il oprise in trafic, deoarece el reprezenta un pericol pentru siguranţa circulaţiei. Potrivit unor surse din cadrul poliţiei, incidentul a avut loc sămbătă, in jurul orelor 13.00 (14.00 ora Romăniei), cănd o patrulă de poliţie pe motociclete era să se ciocnească intr-o intersecţie cu romănul care circula cu viteză pe bicicletă şi care i-a tăiat calea.

Â
AGRESIV. Poli
ţiştii au fost obligaţi să frăneze brusc, riscănd să pună in pericol atăt siguranţa personală, căt şi pe cea a circulaţiei din zonă. Pornind in urmărirea romănului şi reuşind, in cele din urmă, să-l imobilizeze, agenţii de ordine au constatat că acesta se afla in stare avansată de ebrietate, reprezentănd un risc pentru siguranţa traficului, drept care l-au anunţat că-i vor confisca bicicleta, ducănd-o la sediul poliţiei.           In acel moment, romănul a inceput să-i insulte pe poliţişti şi s-a aruncat asupra unuia dintre ei, lovindu-l cu pumnii in stomac. El a fost arestat pentru agresarea unui agent de ordine publică.

          Â

×
Subiecte în articol: magazin