x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Nicole Kidman a dat in judecată un ziar care a scris că a incălcat un contract publicitar

Nicole Kidman a dat in judecată un ziar care a scris că a incălcat un contract publicitar

de Jurnalul National    |    15 Dec 2007   •   00:00

Un tribunal din Londra a decis, vineri, ca actriţa australiană Nicole Kidman să primească despăgubiri din partea unui cotidian britanic care a scris despre actriţă că ar fi promovat un alt parfum decăt "Chanel no 5"

Un tribunal din Londra a decis, vineri, ca actriţa australiană Nicole Kidman să primească despăgubiri din partea unui cotidian britanic care a scris despre actriţă că ar fi promovat un alt parfum decăt "Chanel no 5", pentru care a semnat un contract publicitar, informează AFP, citată de Mediafax.

Daily Telegraph s-a scuzat pentru că a publicat, fără o bază reală, in rubrica sa de ştiri mondene, faptul că actriţa a profitat de promovarea celui mai recent film al său, "Busola de aur", pentru a prezenta o sticlă de parfum "Jo Malone", căruia i-a lăudat calităţile.

Nicole Kidman, căştigătoare a unui premiu Oscar pentru cea mai bună actriţă in 2002, pentru rolul din "Orele", "se parfuma constant" cu acest parfum, asigurănd astfel promovarea unui produs concurent celebrului parfum al casei Chanel, a scris cotidianul.

John Kelly, judecător la Inalta Curte din Londra, a afirmat că starul in vărstă de 40 de ani a fost tulburată din cauza acestui articol, care sugera că a incălcat termenii contractului cu marca de lux Chanel.

Avocatul David Price şi-a cerut scuze in numele publicaţiei, indicănd că s-a descoperit că era vorba de o poveste inventată abia după ce articolul a fost publicat.

Jurnalul a acceptat să plătească daune cu o valoare nespecificată, suma urmănd a fi oferită de Nicole Kidman Fondului Naţiunilor Unite pentru femei.

Â

×
Subiecte în articol: magazin nicole kidman