x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun No pants day 2010

No pants day 2010

11 Ian 2010   •   00:00






În ciuda valului de frig care a lovit coasta nord-americană, aproximativ 3.000 de pasageri şi-au dat jos pantalonii, duminică, în metroul din New York, cu ocazia No Pants Day, o iniţiativă ce are scopul de a-i face să zâmbească pe oamenii care circulă cu metroul newyorkez.

Această iniţiativă insolită a avut loc pentru prima oară la New York în 2002, iar în timpul ei, participanţii au călătorit cu metroul fără să poarte pantaloni, amestecându-se cu ceilalţi călători.

Organizatorii No Pants Day, asociaţia Improv Everywhere, au anunţat că la ediţia din acest an, la New York, au participat 3.000 de persoane, iar iniţiative similare au avut loc în alte 43 de oraşe din 16 ţări.

Scopul acestei manifestări este de a provoca "scene de haos şi de bucurie în spaţiile publice".

Participanţii la acest eveniment au fost informaţi înainte că urmează să se întâlnească într-o anumită staţie de metrou, unde va trebui să se prezinte complet îmbrăcaţi, apoi să urce în vagoanele de călători şi să îşi scoată pantalonii.

Voluntarii au fost rugaţi să îşi păstreze pe chip o expresie serioasă, să se poarte firesc şi să se prefacă că nu-i cunosc pe ceilalţi voluntari fără pantaloni.

Unul dintre organizatorii No Pants Day din Washington D.C. a declarat că "nu există cu adevărat vreun scop sau vreo cauză" pentru această iniţiativă insolită.

"Încercăm doar să readucem zâmbetele pe feţele oamenilor", a declarat Bruce Witzenburg, participant la eveniment, pentru Washington Post.
Mediafax

×
Subiecte în articol: lumea