x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Nostalgie: un fost deţinut va cumpăra celula in care şi-a ispăşit pedepsele

Nostalgie: un fost deţinut va cumpăra celula in care şi-a ispăşit pedepsele

de Jurnalul National    |    01 Noi 2007   •   00:00


Un fost deţinut din Australia a fost atăt de incăntat de celula in care şi-a petrecut o bună parte a vieţii, incăt s-a decis să o cumpere, relatează site-ul News, citat de Rompres.

           Graeme Alford a fost inchis mai mulţi ani in inchisoarea Pentridge din Melbourne, după ce a fost găsit vinovat de delapidare şi, mai tărziu, de jaf armat. Acum, el este hotărăt să cumpere celula 43 a inchisorii, cea in care a executat cele două sentinţe.

           Inchisoarea, notează sursa citată, va fi transformată intr-un complex rezidenţial şi comercial. Celula lui Graeme Alford se află intr-o parte a clădirii care urmează să devină o vinărie de lux.Â

           Australianul este de profesie avocat, fiind absolvent al facultăţii de drept de la Universitatea din Melbourne. In tinereţe, dragostea pentru jocurile de noroc şi alcool l-au impins spre o viaţă certată cu legea.

           In anii ’70, el a fost găsit vinovat de delapidare şi condamnat la 16 luni de inchisoare. La puţin timp după eliberare, a incercat să jefuiască o bancă, ameninţănd-i pe angajaţi cu o carabină. A fost arestat şi condamnat la şapte ani de inchisoare.Â

           In 1980, după părăsirea inchisorii, Graeme Alford şi-a jurat să ducă o viaţă curată, renunţănd la băutură şi jocuri de noroc. El a inceput să scrie cărţi şi şi-a dezvoltat o carieră de succes ca orator motivaţional.

           Contractul de cumpărare a fostei sale celule va fi semnat in această seară (31 octombrie), la Melbourne.

×
Subiecte în articol: magazin