x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun O cafea mai sarata

O cafea mai sarata

de Mihaela Suciu    |    31 Mar 2006   •   00:00
O cafea mai sarata
VEDETE
Dana Deac s-a reintors la Antena 3 cu matinalul "Cafeaua cu sare"

Am inteles ca emisiunea "Cafeaua cu sare" are parte de un alt orar - 9:00-12:00 - si de un accent diferit: problemele cetatenesti. Ce a motivat aceasta schimbare?
Poate unul dintre motive sa fie si ideea de a-i obisnui pe telespectatorii romani cu un alt tip de program, care nu e nici de dimineata nici de pranz. E ceea ce americanii numesc un "brunch", daca e sa ne referim la obiceiuri culinare, un fel de mic dejun intarziat care tine loc si de pranz. Emisiunea noastra nu se consuma acasa, ci la birou. Problemele cetatenesti sunt cele care ne alimenteaza stresul zilnic si, dupa ce faci cascadorii rutiere in calitate de sofer sau pieton pentru a ajunge la serviciu, noi venim cu un functionar, doi pe care ii aruncam in groapa cu lei, adica ii dam pe mana telespectatorilor nostri.

De ce a fost necesar ca emisiunea sa intre in pauza?
Pentru ca am avut sansa unei burse de studiu la Bruxelles pentru a intelege mai bine institutiile si mecanismele Uniunii Europene. Delegatia Comisiei Europene in Romania m-a propus pentru aceasta bursa si va pot spune ca sunt extrem de fericita pentru experienta traita timp de sapte zile in capitala Europei Unite. Voi realiza in emisiunea mea o rubrica despre integrarea noastra in Europa, dar stilul rubricii va fi tot investigativ.

Care este scopul demersurilor pe care le faceti prin emisiunea "Cafeaua cu sare"?
Ca intotdeauna, vom fi atenti la tot ceea ce ii preocupa pe concetatenii nostri. Emisiunea va fi in proportie de 60% interactiva, telespectatorul se va face auzit pentru ca, in final, sa se gaseasca o solutie la problema lui.

Care este feed-back-ul pe care-l primiti din partea telespectatorilor, a personalitatilor?
Unii se bucura ca am pus la punct vreo notabilitate, altii sunt resemnati si ne cearta ca nu ne dam seama ca nimic nu se intampla in tara asta, iar invitatii sunt fericiti sau porniti sa nu mai vina niciodata la emisiune, asa cum a fost cazul ministrului Culturii. Cel mai frumos compliment l-am primit acum, in pauza dintre emsiuni, cand au sunat la Antena 3 cetateni romani din Germania si Italia pentru a intreba ce se intampla cu emisiunea noastra.

×
Subiecte în articol: emisiunea