x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Oana Cuzino

Oana Cuzino

de Adrian Vaduva    |    22 Feb 2008   •   00:00

Pentru noul sezon al emisiunii “Ce se întâmplă, doctore?”, Oana Cu­zino le-a pregătit telespectatorilor mul­te surprize. Pe lângă subiectele le­g­ate de sănătate şi frumuseţe, Oa­na va aborda şi discuţii ce au ca temă principală stilul sau moda.

Pentru noul sezon al emisiunii “Ce se întâmplă, doctore?”, Oana Cu­zino le-a pregătit telespectatorilor mul­te surprize. Pe lângă subiectele le­g­ate de sănătate şi frumuseţe, Oa­na va aborda şi discuţii ce au ca temă principală stilul sau moda. În plus, privi­torii vor avea întâlniri cu vedete în vogă, vor lua lecţii de dans, dar şi de gătit. În ediţia din această sâm­bă­tă telespectatorii se vor delecta cu o prezentare de lenjerie intimă, dar şi cu două momente coregrafice puse în scenă de Edi Stancu pentru un show de modă ce va avea loc la Paris. Cu alte cuvinte, tonusul fizic şi psihic şi starea de bună dispoziţie sunt cuvintele de ordine pentru noul se­zon al emisiunii “Ce se întâmplă, doctore?”.

 

CONCURS. Tot din prima emisiune a sezonului, Oana va da startul unui nou concurs “Poftiţi la slăbit”. Îi vor fi alături o pereche celebră de dansatori – Mihai Petre şi Elwira Duda –, dar şi coregraful Edi Stancu. Peste 1.000 de persoane s-au în­scris la concurs, dintre aceştia fiind aleşi zece “finalişti”. Astfel, opt fe­mei şi doi bărbaţi se vor lupta cu ei înşişi pentru a scăpa de kilogramele în plus, dar şi între ei, pentru ma­re­le premiu, în va­loare de 7.000 de euro. Cea mai tânără participantă la a doua ediţie a concursului “Poftiţi la slăbit!” este Margareta Ionescu, de 16 ani. Elevă în clasa a X-a, Margareta a încercat diverse diete pentru a scăpa de kilogramele în plus, dar crede că singura şansă de a ajunge la greutatea optimă este un regim sănătos şi atent su­pra­vegheat, lucru care a convins-o să se înscrie la concurs. Concurenţii vor fi supravegheaţi îndeaproape de un juriu format din Şerban Da­mi­an, nutriţio­nist spor­tiv, specializat în acest domeniu într-un program organizat de către Comitetul Olimpic Internaţional, Adriana Ni­co­lae, campioană şi antrenoare de fit­ness, şi psihote­rapeutul Mirela Zivari.

 

SEMINARII. După succesele înre­gis­trate în anul 2007 cu seminariile realizate în colaborare cu specialiştii “Ce se întâmplă, doctore?”, Oana Cu­zi­no a demarat de curând un nou proiect de acest gen. La seminarul recent în­cheiat, tema pusă în discuţie a fost “Cum să combaţi eficient durerea!”. Pe lângă tratamentele prezentate de spe­cialiştii invitaţi (printre care dr Armand Frăsineanu, dr Raluca Hera şi dr Georgiana Tache), simpaticul Wil­mark a venit şi el cu o soluţie de în­lăturare a durerilor: te­ra­pia prin dans.

×
Subiecte în articol: vedete