x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Oana Zăvoranu spune că a avortat din cauza blestemului soacrei. "Aş fi vrut să am puterea să mă sinucid, ca să nu mai suport toate jignirile"

Oana Zăvoranu spune că a avortat din cauza blestemului soacrei. "Aş fi vrut să am puterea să mă sinucid, ca să nu mai suport toate jignirile"

26 Apr 2012   •   16:13
Oana Zăvoranu spune că a avortat din cauza blestemului soacrei. "Aş fi vrut să am puterea să mă sinucid, ca să nu mai suport toate jignirile"

Oana Zavoranu a povestit la Antena 1 circumstantele in care a avortat singurul copil conceput cu fostul ei sot, cantaretul Pepe, afirmand ca jignirile repetate ale soacrei au imbolnavit-o si au facut-o sa piarda sarcina.

Totul ar fi culminat cu o cearta dintr-un restaurant.

"Doamna Pascu este o doamna foarte educata. Eu eram insarcinata cu Pepe, eram foarte la inceput si nu stiam daca sa pastrez copilul. Cand le-am spus parintilor lui, maica-sa mi-a zis: "Ma p... pe copilul tau!" La cateva zile dupa acest incident am pierdut sarcina", a povestit Oana Zavoranu la Acces Direct.

Artista a adaugat ca dupa acest episod a vrut sa se sinucida, incalcand in mod constient regulile de circulatie.

"As fi vrut sa am puterea sa ma sinucid, ca sa nu mai suport toate jignirile care le auzeam in fiecare zi la adresa mea si care imi stricau imaginea. Eram terminata, nu mai stiam ce fac. Acceleram de multe ori pe rosu. Era sa ma fac praf o data. S-au accidentat doua masini, ca sa ma evite pe mine", a povestit Oana Zavoranu.

×
Subiecte în articol: oana zavoranu oana zavoranu avort