x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Pacha Man este nebun de legat

Pacha Man este nebun de legat

de Raluca Grintescu    |    09 Sep 2005   •   00:00
Pacha Man este nebun de legat
MUZICA
Calin Nicorici, aka Pacha Man, a revenit pe piata muzicala cu un album mai underground si un videoclip pe masura. Era si timpul pentru ca demult nu se mai auzea pe strada ca "avem acelasi sange". Primul extras pe single, "Crazy" (nebun de legat) a beneficiat de un clip profi din toate punctele de vedere. Si asta pentru ca a incaput pe mainile pricepute ale lui DJ Cristu. "Totul a fost bine gandit, organizat, pregatit, pana la ultimul detaliu. Cand am pus piciorul pe platourile de filmare, treaba a mers snur astfel incat o singura zi a fost de ajuns pentru a finaliza un proiect care, de obicei, ia ceva timp. N-am fost surprins de rezultat pentru ca il cunosc foarte bine pe Cristu", povesteste Pacha Man.

COMPATIBILITATE. Un spital de nebuni, o vila al carei proprietar este insusi regizorul, o sina de tren si o parcare in care zace cu nonsalanta un Jaguar sunt locatiile in care se desfasoara subiectul acestui clip pe care-l veti putea savura sau critica saptamana viitoare pe canalele de profil. Zale (Raku included) si Lennox (dublura lui Wesley Snipes, aflat in Romania pentru filmari) sunt invitatii speciali care coloreaza materialul discografic 100% reggae. Cu Raku e bun prieten. "Ne stim de foarte mult timp. Este primul rapper pe care l-am cunoscut, dupa BUG Mafia. Am cantat impreuna prin ’99 la Fagaras si de atunci am ramas apropiati. Pe Lennox il stiu de anul trecut. Mi-a ascultat piesa, i-a placut teribil. Mi-a propus o piesa de-a lui. Ne-am dus in studio, ne-am pus pe treaba si a iesit acest featuring neasteptat", spune Pacha Man.

CONTRA. Numele noului album il caracterizeaza intru-totul pe artistul reggae. "Contra curentului" pentru ca nu s-a asezat pe acelasi piedestal cu "fabricantii" de hituri comerciale, pentru ca face exact cum simte si nu cum i se cere, pentru ca este din Vest, ceea ce spune totul, pentru ca este singur intr-o industrie compromisa, dar mai ales pentru ca lupta pentru un ideal si un mesaj socio-politic dur: drepturi egale pentru toti. Fapt ce reiese si din "Crazy", o piesa mai altfel, incarcata de atitudini si sentimente. Celelalte piese care concureaza pentru titlul de "urmatorul extras pe single" sunt in numar de trei: "Contra curentului", "Singur" si

"JOINTU’ ARDE". Decizia va fi insa una greu de luat intrucat toate piesele sunt un pasaport garantat catre succes. Va veti convinge si singuri dupa ce discul va intra pe mainile voastre. Asta se va intampla pe la inceputul lunii octombrie, cand Pacha Man ne-a pregatit o superlansare in clubul Thespot. Pana atunci, fiti crazy!

PE GUSTUL UNUI RASTAFARIAN ROMAN
  • domiciliul: Timisoara
  • prin septembrie 1997, DJ Angelo l-a botezat Pacha datorita faptului ca era inconjurat intotdeauna de femei.
  • influente muzicale si favoriti: Bob Marley, Mad Lion, KRS Oone, Method Man, 2PAC
  • din toate locurile pe unde a fost, cel mai mult l-a impresionat NEW-YORK-ul.
  • fashion: Sir Benni Miles, Southpole, Pelle Pelle, Polo.
  • filmele favorite: Scarface
  • considera ca e o mare diferenta intre Niko (cum inca il striga prietenii) de acum 9 ani si Pacha Man de astazi.
  • INFO

    SEDUCTIE. Cantareata R&B Faith Evans a tinut atat de mult sa fie seducatoare in noul videoclip "Mesmerized", incat si-a petrecut multe ore in fata oglinzii exersand diverse expresii faciale. Evans, vaduva raposatului Notorious Big, a decis sa ia cursuri de seductie pentru a da cat mai bine in clip. "Era mai mult decat o joaca. Am simtit ca ma transform intr-o femeie super- sexi", a marturisit artista.

    MOSTENIREA. Noul album Helloween va fi un candidat serios pentru cel mai bun produs discografic din 2005. Prima surpriza pe care ne-o ofera aceasta trupa legendara este faptul ca albumul "Keeper Of The Seven Keys - The Legacy" nu va fi unul "normal", ci dublu. Cu acest disc, "bostaneii" au demonstrat ca dispun de curaj si viziune muzicala. Toti componentii trupei au pus umarul la compozitiile de pe album. Nu ratati mega-concertul Helloween de la Sala Palatului, la 6 ianuarie 2006.

    SKATEBOARD. Snoop Dogg s-a pus serios pe afaceri. Rapperul si-a infiintat compania Snoop Dogg Board, care va produce o linie completa de produse si accesorii pentru skateboarderi. Firma va fi lasata insa pe mainile fratelui sau, Bing Worthington Jr. "Proiectul va da roade mai ales ca avem relatii in showbiz. In plus, este o ocazie pentru fanii nostri de a se transforma si in fani ai skateboard-ului", spune Snoop. (Raluca Grintescu)
    ×
    Subiecte în articol: pacha pacha man