x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Părinţii lui Michael Jackson divorţează

Părinţii lui Michael Jackson divorţează

de Sînziana Stancu    |    19 Aug 2010   •   00:00
Părinţii lui Michael Jackson divorţează
Sursa foto: /Reuters

Sătulă de comportamentul plin de cruzime al soţului ei, Katherine Jackson, mama "Regelui muzicii pop" divorţează de Joe, după 60 de ani de căsnicie.

Cuplul se separase, de fapt, în urmă cu cinci ani, dar Katherine s-a hotărât abia acum să divorţeze după ce soţul ei, Joe, a sugerat că ea ar fi de vină pentru moartea fiului lor în iunie anul trecut, relatează Daily Mail.
Joe Jackson, la adresa căruia s-au făcut acuzaţii că s-ar fi purtat dur, abuziv cu Michael când era copil, declarase după moartea fiului său că o rugase pe Katherine să stea cu Michael, dar că ea refuzase, motivând că fiul lor avea nevoie de intimitate.

După aceste declaraţii date publicităţii de Joe, a venit, prin vocea purtătorului ei de cuvânt, şi replica Katherinei: "Declaraţia şi comportamentul domnului Joe Jackson faţă de doamna Jackson sunt îngrozitoare". Apoi, referindu-se la abuzurile lui Joe faţă de propriii  copii, Katherine i-a mai transmis: "Lumea ştie cine este Joe Jackson şi că el pare să nu ne lase să-l iertăm vreodată".

Potrivit publicaţiei Daily Star, Katherine a considerat aceste declaraţii ca pe un "atac final" la adresa ei şi a familiei. "A fost umilită tot timpul de el. Este pur şi simplu pierită. Nu mai există cale de întoarcere", a mai declarat purtătorul de cuvânt al mamei lui Michael.

Katherine a obţinut custodia celor trei copii ai lui Micael, Prince (13 ani), Paris (12) şi Blanket (8). În ciuda faptului că se despărţise în fapt de Joe, Katherine nu a vrut să divorţeze, pentru că face parte din "Martorii lui Jehova", o credinţă ce nu este de acord cu divorţul.

Joe şi Katherine s-au căsătorit în noiembrie 1949 şi au făcut nouă copii. În prezent, au şi 26 de nepoţi.
În 2007, Michael dezvăluia că tatăl său, pe care, de altfel, nu l-a trecut nici în testament,  îl bătea crunt în copilărie, "arma" preferată a bătăilor fiind cureaua.

×
Subiecte în articol: lumea