x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Paris Hilton şi meşele de 35 de milioane de dolari

Paris Hilton şi meşele de 35 de milioane de dolari

12 Aug 2010   •   00:00

Paris Hilton a fost dată în judecată de o companie specializată în fabricarea extensiilor de păr, care solicită plata unor daune de 35 de milioane de dolari, acuzând-o pe starleta americană că a purtat meşele unei firme concurente.

Compania Hairtech International Inc. solicită daune de 35 de milioane de dolari, de 10 ori mai mult decât suma cu care a fost plătită Paris Hilton, care a fost remarcată la o petrecere, în 2008, purtând extensii fabricate de o firmă concurentă.

Compania americană susţine, totodată, că Paris Hilton a lipsit de la o petrecere organizată special pentru a promova acele meşe, deoarece se afla la închisoare, în anul 2007, cauzându-i pierderi de 6,6 milioane de dolari.
În 2007, Paris Hilton a petrecut 23 de zile în închisoare, după ce a fost reţinută de două ori de poliţia americană conducând fără permis, într-o perioadă în care se afla în regim de eliberare condiţionată, după ce fusese acuzată de conducere neglijentă.

Justiţia americană urmează să analizeze cazul şi să decidă suma pe care Paris Hilton va trebui să o plătească, dacă se va dovedi că starleta americană este vinovată.

×
Subiecte în articol: lumea