x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Paula Seling şi Ovi: două voci, doi pianişti

Paula Seling şi Ovi: două voci, doi pianişti

de Catalina Iancu    |    26 Feb 2010   •   00:00
Paula Seling şi Ovi: două voci, doi pianişti

Artiştii Paula Seling şi Ovi se pregătesc pentru Eurovision 2010. Ei vor participa cu piesa "Playing with fire", producătorul piesei fiind Simen Eriksud, revelaţia topurilor scandinave în 2009.



Ovi va reprezenta de data aceasta la Eurovision România, el participând şi anul trecut pentru Norvegia, ţara care va găzdui ediţia de anul acesta. La rândul ei, Paula este foarte entuziasmată de noua sa colaborare. Cei doi pornesc în cursă ca favoriţi, dar publicul va avea ocazia să-i cunoască şi pe ceilalţi solişti care concurează la Selecţia Naţională Eurovision într-un program special.

Luni, 1 martie, de la ora 21:10, TVR 1 va transmite emisiunea "Eurofan", un program dedicat finaliştilor înscrişi în Selecţia Naţională Eurovision 2010 de la 6 martie, la Circul Globus. Eurofan va fi mărţişorul-surpriză oferit de TVR celor 16 artişti şi trupe care au posibilitatea de a evolua în faţa telespectatorilor, într-o transmisiune directă, înaintea concursului de sâmbătă.

Va fi ultima lor ocazie de a cânta live în faţa fanilor din întreaga ţară, dar şi de a se întâlni cu cei mai înfocaţi susţinători ai lor. În calitate de prezentator al acestui program, Gianina Corondan se va antrena pentru misiunea de la 6 martie, când la Selecţia Naţională va fi responsabilă cu tot ceea ce urmează să se întâmple în Camera Verde.

×
Subiecte în articol: magazin