x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Pe interes

Pe interes

de Jurnalul National    |    23 Mai 2008   •   00:00

Ai grijă ce-ţi doreşti, că s-ar putea s-o nimereşti. Cam la asta se rezumă noile tendinţe în materie de “care pe care”, la capitolul masculin contra feminin.

Mulsul de bani, noul sport masculin

Ai grijă ce-ţi doreşti, că s-ar putea s-o nimereşti. Cam la asta se rezumă noile tendinţe în materie de “care pe care”, la capitolul masculin contra feminin.

Femeia se vrea bărbat. Toate bune, pînă acolo unde femeia, din păcate, încearcă să intre-n pielea bărbatului de-a dreptul. Deşi nu cred că ne-ar plăcea s-avem mîine-poimîine şi niscai păr pe piept, doar de dra­gul egalităţii.

Cert e că, în sfîrşit, succesul femeilor nu se mai lasă aşteptat. Au cîştigat atît de mult în lupta dintre sexe, încît iată, studii arată că de-acum mai mulţi bărbaţi decît femei visează cu ochii deschişi la o căsă­torie a cărei temelie să fie in­te­­resul financiar. Din ce în ce mai mulţi bărbaţi visează să aibă alături o femeie puternică, doldora de bani, la sînul căreia ei să poată mulge tihnit.

Făcători de copii. În acelaşi timp, însă, vorbim despre o Europă încă ticsită de probleme în rîndul femeilor care muncesc şi care au grijă de copii şi de bătrîni, în timpul liber. Bărbaţii, pe de altă parte, îşi dedică timpul liber socializării şi odihnei.

Altfel spus, femeile stau în continuare la cratiţă, în vreme ce bărbaţii nu dau drumul fotoliului de sub fund. Aşa încît, mă întreb, oare chiar e bine că am ajuns pînă acolo unde bărbaţii îşi dau seama că e mai pro­fitabil s-atîrne şi la banii noştri? Dacă-i aşa, atunci îmi dau voie să visez la o lume în care femeile locu­iesc în case mari cu piscină, iar băr­baţii în adăposturi speci­a­le, unde singura lor obli­gaţie e să-şi lu­cre­ze fizicul ca să prezinte interes din punct de vedere sexual.

La soli­cita­rea fe­meii, desi­gur. Iar ca acti­­­vita­­­te de re­laş, dum­­­­nea­lor să se masturbeze în sticluţe speciale şi să dea fu­guliţa cu seva băr­bă­ţiei lor pe la băn­cile de spermă. Unde fe­me­ia, cînd pof­teş­te, să studieze catalogul şi să aleagă ce făcător de copii vrea banu’ ei. Aia da lume ideală!

 

Stuff by Anuşka

 

Lecţii de masturbare. Cică actriţa Kim Cattrall împărtăşeşte publi­cului din bucuriile ei sexuale. Pentru care îi mulţumesc şi o mai aştep­tăm pe la noi ori de cîte ori vrea să defu­leze. Anume în masturba­re. Nu e ne­voie decît de trupu­ri­le noastre goale, în faţa oglinzii, şi de ceva răbdare. Cu­an­tumul răbdării ţine de fiecare în par­te, atenţie. Lui Kim de pildă îi trebu­iau cîteva ore ca să pri­cea­pă ce-şi do­reşte şi cum îi place. Posibil ca după ce atin­gea înţe­lep­ciunea des­coperirii celor de mai sus să-i mai fi trebuit ceva vreme pentru a-şi da sea­ma că e singură în baie şi că n-are nici un penis prin preajmă... În fine, cert e că actriţa mai slobozeşte cîte ceva din puţul pro­priu al înţelepciunii şi ne dă de şti­re că ea îşi dă voie să aibă orgasm nu­mai cu bărbaţi raşi pe piept şi care miros frumos. În rest, treaba fiecăruia!

Penisul, în artă. Sexul se expri­mă foarte bine şi prin artă. Sau arta prin sex. Sau prin prostie sau prin lipsă de activitate. Asta se deduce din ştirea conform căreia, mai nou, sînt persoane care simt cum clocoteşte simţul artistic într-însele, dar cărora nu le mai ajunge pensula. Aşa încît ei aleg să-şi aştearnă simţirile pe pînză, pictînd cu nasul, cu limba sau cu penisul. Fireşte, ce nu se poate în ziua de azi. Şi nici nu e aşa cos­tisitor. Dacă alţii lucrează cu calculatorul, cu ciocanul sau cu ferăstrăul, artiştii aleg să lucreze cu recuzita personală. Nu mi-e însă foarte clar dacă artiştii ăştia speră să obţină şi profit. Sau, altfel spus, nu văd cine ar fi aşa neghiob ca să dea o căruţă de bani pe o pînză pictată cu puţa. Asta mă face să-mi amintesc de micile artisticării din copilărie, cînd băieţei puberi ai căror taţi aveau acasă aparat de fotocopiat, îşi puneau poponeaţa goală pe aparat şi veneau fuga la şcoală să le arate la fete ce minune au ei în pantaloni...

×
Subiecte în articol: punctul pe g