x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Pentru ca toamna sa cada doar frunzele

Pentru ca toamna sa cada doar frunzele

de Eliza Dumitrescu    |    14 Sep 2005   •   00:00
Pentru ca toamna sa cada doar frunzele

Din 5 septembrie in farmaciile Help Net se desfasoara o noua campanie de consiliere gratuita in stilul celor devenite deja un element de marca pentru acest lant de farmacii.

Destinata celor preocupati de densitatea podoabei lor capilare, campania este de fapt o componenta a unui concept unic, Help Net Confident, care are o desfasurare sezoniera in functie de interesul manifestat de clienti pentru o problema sau alta.

Creativitate. Campaniile Help Net mizeaza pe interactivitate, apropierea si focalizarea pe consumator, transformarea creativa a unui spatiu altfel considerat definitiv drept unul aseptic si rigid.

Programul de consiliere din septembrie, facut public sub sloganul "A venit toamna si pe crestetul tau?", este sustinut printr-un print care vine dintr-un concept intern al companiei. Din adecvarea sloganului si a imaginii la anotimp si la continut rezulta nota de umor care este punctul forte al comunicarii acestui program. Domnul Silviu Culea, Creative Director pentru Help Net, ne-a declarat: "Subiectul caderii parului este destul de delicat si atacat din perspectiva gresita poate genera aversiune fata de intregul mesaj.

Desi abordarea este directa si clara, simbolistica asociata ei a fost aleasa cu mare atentie.

Analogia de sezon - caderea frunzelor toamna/pierderea pufului la papadii/caderea parului ne-a ajutat sa spunem lucrurilor pe nume, fara a folosi imagini poate usor ofensatoare".
×
Subiecte în articol: sufletul comertului