x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Poliţist, prins în flagrant în timp ce primea mită

Poliţist, prins în flagrant în timp ce primea mită

de Veronica Micu    |    30 Iun 2008   •   00:00

11:30 • Ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie Satu Mare, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lîngă Tribunalul Satu Mare, au prins în flagrant un poliţist în timp ce primea suma de 500 lei drept mită.

Ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie Satu Mare, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lîngă Tribunalul Satu Mare, au prins în flagrant un poliţist în timp ce primea suma de 500 lei drept mită.


ARESTARE PREVENTIVĂ. Acţiunea de flagrant a fost organizată după ce, în urma unor activităţi specifice, lucrătorii D.G.A. – Biroul Anticorupţie pentru Judeţul Satu Mare au obţinut informaţii din care reieşea că agentul şef D. I. din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere Satu Mare a pretins şi a primit diverse sume de bani de la conducători auto, care au încălcat legislaţia rutieră, pentru a nu-i sancţiona. Astfel, la data de 27 iunie 2008,  în jurul orelor 19.30, poliţistul a oprit în trafic un conducător auto, care depăşise viteza legală. Pentru a nu lua împotriva sa măsurile prevăzute de lege, respectiv suspendarea permisului şi aplicarea unei amenzi contravenţionale, agentul D. I. i-a pretins şi a primit suma de 500 lei, moment în care au intervenit ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie. Procurorul a dispus reţinerea poliţistului, iar, ulterior, Tribunalul Satu Mare a dispus măsura arestării preventive pentru cinci zile.

×
Subiecte în articol: magazin satu mare