x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Presa de investigaţie: Beckham, o are mică! (video)

Presa de investigaţie: Beckham, o are mică! (video)

21 Ian 2010   •   00:00


Elena di Cioccio, o italiancă, aproape jurnalistă, desigur de investigaţii, folosind o aglomeraţie ad-hoc, s-a dedat la a-l pipăi la "locurile voinicului"  taman pe megastarul David Beckham

Ce-a generat acest gest? Desigur, nimic altceva decât pasiunea şi dorinţa de spune speciei umane adevărul despre înzerstrarea englezului, alta decât cea cunoscută din fotbal.

Deşi pozele pentru diverse campanii publicitare îl prezentau în mod evident despuiat, poze care i-au adus destul de multe parale la conturile personale, Beckham s-a manifestat cu oripilare la producerea gestului de evaluare a conţinutului pantalonilor săi.

Mahalagioacă din fire, italianca n-a stat pe gânduri şi-a ripostat susurând cu vehemenţă în urechile asistenţei: "O ai mică! O ai mică! ...". 

Poate, în urma incidentului, Beckham îşi va reconsidera modul de a furniza, prin publicitate şi nevasta cu lipici la ziarele de bârfe,  succesul unui model bazat pe imagine. Dar şi la minte se ajunge destul de greu, şi rezultatele pot fi la fel de ruşinoase! 

×
Subiecte în articol: lumea