x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Prezentatorul unei emisiuni TV din Brazilia, acuzat de crimă pentru creşterea audienţei

Prezentatorul unei emisiuni TV din Brazilia, acuzat de crimă pentru creşterea audienţei

12 Aug 2009   •   00:00

Wallace Souza, prezentatorul unei emisiuni de televiziune cu specific criminalistic din Brazilia, a fost arestat de poliţia braziliană care îl acuză că a comandat crime în scopul creşterii audienţei emisiunii sale, informează NYDailynews.com.Poliţia braziliană a prezentat, în faţa camerelor de televiziune, arme de foc, muniţie şi bani pe care susţine că le-a confiscat din locuinţa lui Wallace Souza.

Gazdă a unei emisiuni de televiziune dintr-o regiune a Braziliei puternic afectată de criminalitate, Wallace Souza este jurist şi fost ofiţer de poliţie. Procurorii brazilieni au declarat că acesta riscă două capete de acuzare, fiind acuzat în plus şi pentru trafic de droguri şi implicarea într-o bandă criminală.

Thomas Vasconcelos, directorul poliţiei din statul brazilian Amazonas, a declarat marţi că Wallace Souza "a comis mai multe crime pentru a face rost de ştiri pentru emisiunea lui". El a declarat că Souza este anchetat pentru săvârşirea a patru crime.

Francisco Baliero, avocatul prezentatorului de televiziune, a declarat că Wallace Souza este nevinovat şi că aceste acuzaţii nu reprezintă altceva decât o încercare a adversarilor săi politici de a-l discredita.
Mediafax

×
Subiecte în articol: lumea