x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Prezervativul şi opţiunile

Prezervativul şi opţiunile

09 Dec 2010   •   21:46
Prezervativul şi opţiunile

141824-36-38tv-9.jpgDe prea puţine ori am avut nevoie de prezervativ, însă mereu m-a încercat un fel de jenă. Jenă că cel puţin o per­soană străină aflată lângă mine va afla că am de gând să-ntreţin rela­ţii se­xu­ale şi că, dacă are chef, persoa­na res­pectivă se poate lansa în scena­rii despre cu cine şi cum am să mă tă­vă­­lesc.

Mitocănii
Şi dacă tot am vorbit despre mine, o să amintesc şi că după ce-am născut am apelat o vreme la instituţia cauciucului de penis fără nici cea mai mică reţinere, ba chiar ce­rând-o la casa de marcat în gura mare, atunci când obiectele nu se aflau frumos rânduite la rafturile de unde le poţi aduna în tihnă ci expuse mito­că­neş­te numai la-ndemâna casierului. Şi zic mitocăneşte pentru că mi se pare de-a dreptul de prost gust să fii nevoit să apelezi la tanti care încasează bani ca să te ajute în demersul tău de planning familial în condiţiile în care dânsa nu cu asta se ocupă. La farmacie-i altă poveste, acolo tanti de la casă fiind special pregătită să nu schiţeze nici o grimasă de scârbă dacă-i ceri ajutor pentru diaree sau dacă, nu-i aşa, o în­trebi ce prezervative se vând cel mai bi­ne ca să iei şi tu tot de-ăla, că pro­ba­bil or fi mai de-ncredere. (În paranteză fie spus nu ştiu cum de m-a părăsit jena specifică. Probabil pentru că după ce m-am rupt în paişpe’, aşa cum e fe­me­­­ia na­tu­ral construită ca să ducă la-nfăptuire cea mai mare minune a lu­mii, am ajuns la concluzia că a mă ruşina de vreun imbecil care n-are altce­va mai bun de făcut decât să-mi sca­ne­ze sacoşa de cumpărături m-ar face aproape la fel de imbecilă. Deci osteneala nu se justifică).

Mail
Dar apropos de marca de prezervative, am primit recent un mail de la taică-meu care consideră că este necesar să mă informeze ori de câte ori găseşte o chestie interesantă, pentru că ştie că un om informat este şi un om puternic. Aşa că în urma mailului de la el din care aflu cum e bine să-şi aleagă un bărbat prezervativul (deşi eu sunt fiică-sa!) m-am îmbogăţit, pro­babil, cu ceva mai multă tărie. Ca idee, să ştiţi că este bine să alegeţi d-alea pre-lubrifiate. Se găsesc şi scutiţi banii de lubrifiant. Mai trebuie să ştiţi că prezer­vativele sunt pe mărimi. Asiguraţi-vă că nu vă sunt prea largi (flencăne) şi că nici nu vă strâng (inhibă erecţia). Pentru asta puteţi cere de la farmacie nişte eşantioane şi le încercaţi acasă. Nu scrie dacă trebuie să le încercaţi cu partenera în timpul unui act pe bune sau dacă e suficient deasupra chiuvetei, când sunteţi singur. Vedeţi voi.

Så râdem de mine
În fine, mai­lul de la tata se încheie astfel: „Succes la căutat şi la testat! Mărturisesc că şi eu am râs la citirea acestor sfaturi, de aceea ar trebui să le trataţi şi cu pu­ţin umor.” Sper deci din inimă că tata a făcut un forward nevinovat şi că nu-i trece nicidecum prin cap să facă mişto de mine în asemenea hal, urându-mi suc­ces la căutat şi la testat, când ştie că schimb pamperşi 24 din 24 şi că aş­tept cu nerăbdare să împlinească fata 18 ani să se care de-acasă ca să pot şi eu să fac sex în linişte!

×
Subiecte în articol: punctul pe g