x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Primul om politic care a acceptat o deghizare spectaculoasă! Poţi ghici cine se află în spatele măştii?

Primul om politic care a acceptat o deghizare spectaculoasă! Poţi ghici cine se află în spatele măştii?

de Cosmina Stoicescu    |    09 Aug 2012   •   14:31
Primul om politic care a acceptat o deghizare spectaculoasă! Poţi ghici cine se află în spatele măştii?

Daca in urma cu cateva editii, Pepe il aducea sub forma de masca pe Basescu in platoul emisiunii Demascarea, de aceasta data in spatele mastii de chinez va sta un politician in carne si oase.

Omul din spatele mastii, un cunoscut politician, a trebuit sa stea ore bune in cabina de machiaj pentru aceasta deghizare incredibila. Intrega fizionomie i-a fost modificata fiindu-i construit un nas fals, schimbata culoarea tenului si aplicate sprancene negre uriase. Mai mult, a purtat si o coada impletita pe spate si mustati lungi de aproape 10 centimetri asa cum este specific portului chinezesc.

O provocare a acestui rol atat din punct de vedere al machiajului, cat si din perspectiva 'actorului' a fost micsorarea ochilor. Ochii politicianului au fost micsorati incredibil de mult atat prin masca propriu-zisa si machiajul aplicat, cat si prin efortul acestuia care a trebuit sa aiba foarte mult autocontrol si sa-si mentina pe parcursul rolului ochii intredeschisi.

Pana in aceasta editie, in platoul emisiunii au venit numerosi artisti indragiti precum Connect-R, Alex Velea, CRBL sau Paula Seling, oameni din sport precum Rica Raducanu, oameni de televiziune precum Mihai Morar, chiar si doctori precum carismaticul doctor Bacalbasa care a intrat in rolul lui Spiderman. Nimeni nu s-ar fi gandit insa ca un politician va accepta sa se deghizeze si sa accepte provocarea de a intra in jocul mastilor.

×